-

juste.. jag har en blogg.

sämst uppdatering, i know! mitt fel.. men jag har seriöst inte orkat blogga eller någe.. men i alla fall, idag efter skolan så stack jag först hem för att plugga lite och sånt, och sen vid halv 5drog jag till lollo och där gjorde vi inte så jätte mycke, vi gick ut på typ en gång, och sen satt vi &chillade.. drog till skolan och satte oss på gungorna ett tag och glodde där, sen drog vi hem te lollo satt och nörda lite dator. och nu vid 20;00 kom jag hem. &imorrn efter skolan drar jag och viktoria in till stan och går där ett tag :) men nej nu ska jag kolla på en av världens kanske bästa film, snobben :D lol vilket liv jag har..

jag har verkligen..

..ingenting att skriva om.. men aah, har inte alls gjort mycke idag, åkt bil mest, jippi.. vi började åka strax efter halv 10imorse, och var hemma runt 14;00tror jag klockan var när vi var hemma.. när jag kom hem gjorde jag ingenting, gick deräkt ner till mitt rum där jag fortfarande sitter och glor. åkte ner till ICA en sväng förut för att jag skulle fixa nytt busskort efter som att mitt inte funkar, skulle egentligen bara ha ett busskort, men det slutade med att jag fick med mig en Ben&Jerry's hem :) som jag just har ätit upp.. nu vet jag inte alls vad jag ska göra, ska nog ladda ner någon dum film och kolla bloggar.. och sen göra ingenting, kul jaooooo.. imorron efter skolan drar jag in till stan med johanna :D får la se om jag hittar någe, men hör av mig imorron.

dålig uppdatering, mitt fel!

har seriöst inte orkat uppdaterat någe på bloggen.. men i alla fall, igår var vi inne i stan en sväng och glodde där, alla utom jag köpte någe haha.. idag vet jag inte riktigt vad som händer, kanske åker ut på sjön om det är bra väder, men tveksamt.. senare ikväll ska vi grilla :D nej nu ska jag gå och göra någe annat ;p


tagga skola! eller näe inte riktigt..

har just käkat frukost, och nu sitter jag och gör ingeting. ska snart eller snart och snart men om typ 10 - 20minuter ska jag börja ta mig neråt bussen.. och sen åka till skolan, sen när jag kommer hem ska jag packa det sista och sen sätta mig i bilen och åka ner till västervik.. har inte så jätte mycke mer att säga, så vi kör en dagens låt ;

här kommer dagens låt ; All the small things - blink-182♥

drömmer mig bort..

då var första skoldagen avklarad, gick helt okej, jobbade lite mer idag än igår.. efter skolan drog jag och frida hem till mig, gjorde inte så mycke, satt och snacka, baka lite chokladbollar.. hehe eller aa två stora :p sen runt halv 7tror jag klockan var, åkte frida hem.. och nu sitter jag här och drömmer mig bort till underbara England, London & USA, New York.. ska nog snart kanske slå på en film eller någe sånt shit, hör av mig mer imorron.

USA, New york♥


England, london.. åh, gud, hur fucking underbart är det inte?!♥

första skoldagen ~ check!

jahaja, då var första skoldagen efter sommarlovet avklarar.. ganska segt, gick upp klockan 7imorse, kan ni fatta, 7!?!?! :O hoppa in i duschen, och var klar typ halv 8 - kvar i åtta eller någe och sen åt jag frukost och lite sånt, grejs, runt kvart över 8 - 20över 8 började jag dra mig neråt bussen, men höll på att minssa den, fast jag hade tur.. kom precis när den kom. och i skolan gjorde vi inte så jätte mycke, hade typ ba 2lektioner, språkval och so, eller aa hade so i typ 10 - 20minuter. sen efter skolan drog jag och frida in till stan en sväng, och glodde där. men köpte ionge annat än en loggbok för att vi inte fick några xD men nog om det nu, just nu sitter jag här och lyssnar på musik, kollar bloggar och sånt senare vet jag inte riktigt vad jag ska göra :p

sista dagen på sommarlovet! D:

som sagt, idag är sista dagen på sommarlovet 2011.. jag är inte alls taggad på att gå upp klockan 7;30imorron :o men jag får väl tvinga mig upp.. igår var jag med emma hela dagen, vi åkte först till stan och sen tog vi 22an vidare till marieberg och gick där och kollade, och det jag köpte var en skjorta från gina. sen drog vi tillbaka till stan, och då visade det sig att vi hade missat bussen som vi tänkte ta, och fick sitta och vänta i 2timmar på den.. men men. nog om det nu, nu sitter jag och kollar på tve, ska snart hoppa in i duschen och sånt.

sorry för lite halv kass uppdatering!

sorry för att jag inte uppdaterade någe på bloggen igår, men jag hann/orkade inte. hur som helst, igår var jag med lollo typ hela dagen, jag kom till lollo runt kvart över 2 - halv 3. och sen började vi kolla bussar, och tog en duss som gick in till stan vid kvart över 3tror jag, och sen gick vi ner till konsert huset och satte och väntade på 22an som skulle ta oss till marieberg, och när vi väl var där så gick vi runt och kollade bara, det jag köpte var lite godis & en hallonsoda. jag tänkte köpa en jätte söt bh, men ångrar att jag inte gjorde det :( men aja nog om det, sen drog vi hem vid halv 7 - 7och jag stannade hos lollo tills klockan var ungefär 10. sen drog jag hem.. idag på dagen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske göra någe med emma om jag får tag på henne. men annars på dagen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, senare ikväll ska vi till typ nina &kent och dit kommer himberg och olsson tror jag :p me nu ska jag gå och käka frukost &kolla på tve.

vadå seg dag, jo men visst!

har inte gjort ett piss idag, gick upp vid 10var klar vid 12, sen dess har jag typ bara suttit fast klistrad vid tven &datorn kul jaaaaaaa.. gick en sväng med hunden för ett tag sen, var rätt skönt. :) sen gick jag in och satte mig vid datorn, var inte riktigt lika kul. imorgon hoppas jag på att jag &lollo ska göra någe? :D just nu sitter jag och kollar bloggar, facebook &tänkte checka gina tricot's hemsida, ska nog snart slå på någon film eller någe liknande..
bild från när jag &johanna fotade i tisdags♥

johanna dag♥

idag vaknade jag och johanna runt halv 11, sen blev vi klara vid typ 12 - kvart över 12tror jag klockan var när vi var klara.. vi satt vid datoerna tills klockan var ungefär 2tror jag, sen gick vi ut och fotade ett tag, eller aa jag fota johanna, vilket var kul :D men jag orkar tyvärr inte lägga upp bilderna här.. just nu, men dom finns uppe på johannas blogg. sen drog jag mig hemåt vid halv 3. sen dess har jag nog bara suttit vid datorn/tven och glott. senare ikväll hoppas jag på att få träffa lollo när hon kommer hem från stallet, om jag får tag på henne :) nej nu ska jag göra någe annat. efter som att inlägget blev lite halv kort, så kör vi en dagens låt istället.

här kommer dagnes låt ; When i'm gone - Eminem♥

johanna dag/natt♥

gick upp runt 9imorse, och var klar vid typ 11 - halv 12, sen vid halv 2kom johanna till mig, och först vi gjorde vi inte så jätte mycke, vi åkte till kattstogen och tänkte ta några bilder där, men vi tyckte bara att det var läskit där inne, så då åkte vi tillbaka till mellösa, och var ute där ett tag. sen fikade vi lite snabbt &spelade wii, sen vid 5drog vi till johanna, spelade lite mer wii här, och sen vid 6åt vi chicken nugest(stavas?) och sen runt 7gick vi ut och började fotografera, kom in för ungefär en halv timma sen, ska snart börja kolla på Drag me to hell, tror jag, ska bara ladda upp några bilder som vi tog förut :)
några av bilderna som vi tog :)

bajsiga bussar D:

har gjort ganska så mycke idag, blev klar runt 11tror jag klockan var.. och sen vid 12 - halv 1drog jag och elin in till stan, det började med att vi gick runt och glodde på vågen och krämaren lite grann.. sen tog vi 22an till marieberg, gick till mc donalds, och köpte glass, pommes och miklshake, gick in i mediamarket ett tag och kollade där. sen tog vi 22an tillbaka till våghustorget och så satt vi där och kollade lite, sen skulle vi sätta oss och vänta på bussen, men den vi skulle ta var det proppfullt på den bussen så vi satt och väntade på nästa, och där sitter vi och snackar och har suttit där i typ 2timmar och väntat.. och kuuuuuul, när vi sitter där och klockan börjar dra sig mot 6då vi trodde att bussen skulle komma börja det spöregna :( och inte tänkte vi på att vi kunde gå in på krämaren heller, så där sitter vi i ös regnet och glor.. och sen halv 7kommer bussfan och runt 7kom jag hem, och sen dess har jag bara suttit och snackat skype med johanna :D nej nu har jag inte tid att skriva här mer, har annat att göra ;)

Stan

godmorron!♥ vaknade runt 9idag, låg kvar i sängen och drog mig en kvart ungefär, sen gick jag upp och åt frukost, duscha och sånt grejjs. så nu har jag alldeles nyss blivit klar typ. måste nästan vara rekord att jag är klar före att klockan är 11 haha.. senare idag ska jag och elin in till stan, får se om jag hittar någe kul :D igår gjorde jag inte ett piss, satt mest vid datorn och tven och möglade. nej nu ska jag nog kolla lite bloggar, facebook &sånt shit :)

godmorron, eller förmidda?

har just blivit klar, vet inte riktigt vad som händer senare. kanske åker till marieberg med mamma eller om jag inte gör någe med lollo, får se om jag får tag på henne :p just nu sitter jag och kollar på tve, disney chanel, haha. nej nu ska jag forsätta att kolla på tve ett tag, känner att inlägget blev väldigt kort, så här kommer dagens låt ; ^^

här kommer dagens låt ; Snuff - Slipknot ♥

lördag 2011 ~ 08 ~ 13

har inte gjort så jätte mycke idag, vaknade runt 9tror jag klockan var. satte mig vid datorn te typ 10sen gick jag upp och åt frukost och sånt shit, var klar vid 12. sen runt halv 1åkte jag och pappa ut på sjön och fiskade, men det nappade ingenting så vi eller aa jag med andra ord gav upp och åkte hemåt istället. :p senare ikväll kommer lejla (stavas?(a) och hennes son elias hit, så vi får se vad vi hittar på då.. ;) nu ska jag fixa spotify åt mamma.. och kolla facebook och lite bloggar och sånt grejs ^^

borta bra men hemma bäst ~ ♥

kom hem för några timmar sen, bli resan hem var inge vidare kul. har inte gjort så mycke annat än att åka bil idag, just nu sitter jag och snackar skype med emma &cassie, hahah jag skulle försöka förklara hur man gjorde för att få tillbaka den gamla facebook-chatten &ja det slutade med att jag satt och printade ut bilder för att dom skulle fatta, men det gjorde dom inte i alla fall :( haha så dom sket i det. men nu ska jag fortsätta att vara social med mina 2puckoN på skype :D
mina 2bilder som dom inte fattade hur man skulle göra :(

sista kvällen i västkusteN

har inte gjort ett piss idag, gick ner och badade lite förut, och fiskade krabbor. men det är väl typ det jag har gjort idag. imorron ska vi börja åka hemåt vilket ska bli riktigt skönt och komma hem! :D nu sitter jag och snackar med folk på msn, rätt kul.. jaaa.. nu ska jag snart gå och packa för hem färden imorrn. nu kommer det några bilder från veckan.
några bilder som är tagna under veckan :)

mot stranden! :D

godmorron!♥ har just blivit klar, snart ska vi sätta oss i bilen och åka i väg till någon strand och ligga där och steka hela dagen idag. :) så då kanske man kan hoppas på att få lite färg på sig? ;) bilder kommer väl senare under veckan. igår kväll var vi och åt på bellagästis någon pizza resturang med sjukt goda pizzor! lite annat än mellsa pizzan hemma, eller vad säger du johanna? :p men aja nog om det nu. imorron ska vi nog börja dra oss hemmåt vilket ska bli ganska skönt att komma hem. men nu ska jag gå och sätta mig i bilen för att sen åka ner till stranden :p

jag går och fiskar.

har nyss ätit "lunch" lite sent kanske men ah. tidigare idag var vi i kungshamn och gick runt där och kollade, köpte bara en svart t-shirt. senare ikväll ska vi käka på något pizza ställe med johannas familj tror jag :D nu snart ska jag gå ner och fiska lite, får se om det går bätte idag än vad det gjorde igår ;) bilder kommer senare ikväll, orkar inte lägga över dom nu :p så vi kör en dagens låt istället
här kommer dagens låt ; Simple Plane - Perfect ♥

tack Izabella!♥

Har precis fått ny header och design utav Izabella, tycker det blev sjukt snyggt tack! :D ni kan väl vara gulliga och checka hennes sjukt söta blogg? klicka HÄR för att komma till den! btw om ni inte ser den nya klicka bara på F5 ;)

tidigare idag var vi på/i(?) någon strand och kollade runt där, riktigt fint så imorrn blir det åka dit och bada tror jag. sen senare ikväll träffade vi johanna och dom som också är här :D så vi var hos dom ett tag ikväll.. nu ska jag nog kolla fb och lite bloggar och sånt grejs tror jag, imorrn kommer det nog mera bilder från västkusten skulle jag väl tro :p

måndag 2011 ~ 08 ~ 08

har nyss kommit hem från att ha varit nere och badat, det tog lite tid innan jag kom i, först så stog jag på stegen och sa typ "doppa dig först du, så du skrämmer bort alla fiskar pappa!:D" och pappaba "men här finns det inga fiskar ser du väl!?" jagba "men krabborna då! tänk om dom kommer och biter mig i tårna då??!?! :(" och så stog jag, men sen till slut så kom jag i. var lite halv kallt men ah. tidigare idag var vi i centrum och kollade där, men det var inte så jätte mycke så köpte ingenting. senare vet jag inte riktigt vad jag/vi ska göra, ska nog kolla film eller någe om vi inte å ut ch kollar runt lite hur det ser ut. men nu ska jag gå och göra någe annat. :)

tryck tryck *vill du aktivera tröga tanienter?* :D

har nyss eller nyss och nyss men jaaaa, vaknat. ska snart äta frukost och sen hoppa in i duschen för att sen kunna åka i väg till typ "stan?" tror jag. eller någe liknade. igår kväll tänkte vi eller aa mest jag gå ner och bada så pappa följde med, men det blåste så mycke och det var en bit till badplatsen med så vi gick runt och kollade lite stiället. men idag blir det nog ett dopp i alla fall ;) just nu sitter jag här och lyssnar på musik, vet inte riktigt vad jag ska göra så ska nog kravla mig upp ur sängen snart.
haha något som jag tycker är jätte kul är "tröga tanienter!" man sitter och klickar på "Shift" tills det kommer upp en ruta på skärmen där det står "vill dy aktivera tröga tanienter?" hahha. :D



i västkusten (:

imorse gick jag upp 06;30 för att jag skulle duscha och sånt innan vi satte och i bilen och brummade iväg, men istället fastande jag vid tven och satt där och glodde tills typ halv 8. och sen åkte vi och lämna zingo hos mormor &morfar och sen började vi åka till västuten, och jag satt och klagade typ hela tin :p men aja, nog om det nu. när vi väl var framme så gick vi en sväng till "stan?" om man kan kalla det för det? &där köpte jag ett par rosa vita converse för 480kr, och en film :D senare ikväll blir det nog att gå ner till havet &bada tror jag, men nu ska jag nog kolla lite bloggar, facebook och sånt :)
två halv skapliga bilder från idag :p

Den som vaktar i mörkret.

såg precis filmen Irene Huss - Den som vaktar i mörkrert, och den var sjukt bra! något jag verkligen rekomenderar!:D
har inte gjort så jätte mycke idag, var med en kompis te typ 4eller någe sånt, sen har jag mest packat och lite sånt shit för att jag åker te västkusten imorron, vilket kommer och bli kul! :D &då kommer det bilder jag lovar! men nu ska jag gå och göra någe annat, kollar bloggar, fb och lite sånt shit :)

bilderna från Chili2011!♥

gullig bild på oskar och erica från första kvällen :D
min chili grupp♥
eriaaaaaaaaaaa♥
erica får stå för sista bilden,
hon tog min mobil och lekte med den i spegel när vi satt gömda på en toa :)

borta bra men hemma bäst ~ chili 2011♥

jag måste bara säga det, chili 2011 var fucking awesome! ni ska bara veta hur sjukt kul vi hade! första dagen gjorde vi inte så jätte mycke, gick runt och glodde, leta nya vänner och sånt shit, och så slog vi eller aa dom som sov i tält upp dom och packade ur och sånt, och vi som sov i stugan gjorde likadant. sen andra dagen blev vi indelade i "chili grupper" som vi skulle göra någe med ungefär 1timma per dag eller någe sånt, tror jag det var, rätt kul :) vi badade, solade, och massa annat kul också. igår, vilket var sista dagen för mig, tryvärr :( vi gick upp klockan 7för att vi skulle hinna duscha inann frukosten som sen var klockan 8 - 9. och sen efter frukost var det johans morronshow, vilket var lika kul som förra året. och sen vart det bad och volleyboll (stavas?) turnering för dom som ville, jag ville vara med men det var ingen idé efter som att jag skulle sticka hem idag. och sen när klockan började dra sig mot en 6 -7tiden så käka vi middag, och sen körde vi kalle kaos, jag orkar inte förklara vad det var, men det var verkligen kaos, ungefär 400 - 500pers som springer runt i 30olika grupper och försöker hitta lappar där det stog olika uppdrag som man skulle klara av tror jag. och sen efter att vi sprungit runt som idioter och letat i en och en halv timma så var det någon samling i kyrkan som man var tvungen att gå på, och sen efter var det kvällsmacka, och vi hade verkligen sjukt kul i matsalen, och i våran stuga.. folk som sett/hört oss måste tycka vi var helt dumma i huvet.. haha och sen idag då åkte jag hem, men veckan var helt underbar! är sjukt taggad på nästa chili med :Dbilder kommer, fast alla är tagna med mobilen typ, så inte bästa kvaliten men ah, fast bilderna kommer i ett inlägg för sig, för att det här vart jävligt långt känner jag nu :p

Johanna här! :D

HEJ DÄR!! Nu sitter jag johanna i sängen och ska fixa naglarna. igår låg jag vi ett par kompisars pool och solade och badade hela dagen, riktigt roligt och skönt. Till slut vart jag själv i poolen för dom andra inte orkade bada, hehe!
elin jag vet att du inte kan se det här just nu, men ändå KOM HEM NU! det blir så tomt när du åker bort.
men får ändå hoppas att du har det bra där borta. ♥

louise - dag vid stranden , its löve ! <3

haj guys !
en dag i solen och jag är bruuuuuuuuun! nu blir du avensjuk elin va? din lilla blekis ;) hah nej, nu ska jag inte vara taskig. åkte till nån strand i hallsberg med mammsen o pappa i morse. var där typ hela dagen, var riktigt skönt i vattnet faktist! Solade det mesta av dagen haha . på kvällen drog jag till stallet punkt slut ;) Inget mer om that horse. Så nu kommer det lite bilder på meeeeej.
Säg vad ni vill. men fin är jag inte.

louise - musik

okej, jag har inte samma "skrik & rock" stil som elin enligt musiken. haha, jag här får ni lite av den musiken i lika guys! ;)

Låt nummer 1
Låt nummer 2
Låt nummer 3
Låt nummer 4
Låt nummer 5

GÄSTBLOGGNING!

hej alla elins älskade bloggläsare. som i förra inlägget så ska jue jag och Louise ta över medans elin är på ett läger som kallas chili. jag kommer sakna henne grym mycket medans hon är borta. 
Hon är en mycket god vän till mig. vi lärde känna varandra i 4:an på lucia. och det ångrar jag inte!
men det känns som om vi har känt varanadra hela livet. 
eftersom lousise presenterade sig tänkte jag att ni kasnke vill veta lite om mig.
Jag är en tjej på 14 år, och älskar hundar och hoppa agility. sitter mycket vid datorn och är ofta med kompisar.
jag rider också ibland. jag gillar väl egentligen alla djur men ah. jag älskar också att måla naglarna, så det pysslar jag med ibland.
jag bor i ett stort gult stenhus. mitt ute på landet, det tar ungefär 3-5 minuter att cykla till elin, så vi är ganska så ofta.
lite snabb fakta om mig.
bild på mej :p

ni får gäna kolla in på min blogg. http://jjohannaagrahn.blogg.se

Nu tar jag över ett tag!

Halloj på er alla elins fina läsare! Nu när elin ska bort ska jag&johanna vara snäll att uppdatera hennes blogg så mycket vi kan. Vilket kommer bli kanon kul! :D Men jag tänkte berätta lite mer om mig nurå.
Jag heter Louise, och är en tjej på 12 år. Älskar att fotografera, rida, spela fotboll och vara med kompisar självklart. Elin är ju en god vän till mig så jag tänkte att jag kunde hjälpa henne. Jag bor i en vila mitt ute i ingenstans. Bra förklaring uh? ;) Elin och jag kan man säga, bor lång grannar. Så vi brukar umgås mycket, båda med familjerna och utan. Vilket är super trevligt! Jag har en kanin som heter Milo. Ett litet charmtroll som älskar att vara med på kort. Så bilder på han kommer. Jag har en medryttar ponny vid namn Divine. Men hon kommer jag inte skriva om här. Stränga årder från elin. Haha inga hästar i min blogg. Så jupp.. men bilder, texter, åsikts inlägg, lite musik. Och sånt shit, kommer lilla jag skriva om. Och självklart försöker jag uppdatera så mycket jag kan. Men jag har en egen blogg oxå som jag satsar på (där hästen får vara med) ;) Om ni vill komma till min egna blogg kan ni klicka här!
Jag & Elin
Jag
Min kamera , Canon eos 450D
& Kaninen

johanna dag idag!♥

nu sitter jag och snackar med emma på skype, &har lite smått panik, för att datorn typ laggar sönder! :o men nog om det nu. tidigare idag så var jag &johanna på lindön &badade och tog några fina bilder, som jag tyvärr inte orkar lägga upp här. vi kom hem från sjön runt 7tror jag, och då börajde jag packa.. åker ju imorrn, så jag kommer inte kunna uppdatera någe på bloggen förens på lördag kväll.. men kanske hinner uppdatera lite innan jag sticker imorrn, men som tur är så har jag några underbara vänner som kan hålla bloggen uppdaterad åt mig &dom är johanna &louise, vilket är super! :D men nu ska jag fortästta vara social med emma på skype, och massa andra på msn.
här k
ommer dagens låt ; 2Pac – Ghetto Gospel

RSS 2.0