-

kväll med johanna, vilket var awesome!♥

har hunnit gjort ganska mycke idag faktiskt, runt 11imorse åkte vi te min mosters sommarstuga och firade pappa &min morbror som fyller år, så grattis! &vi var där till typ 3kanske 4eller någe sånt sen drog vi hem, och sen runt 7tiden kom johanna, och då gick vi ut och tog några nya bilder som kommer upp alldeles strax. imorrn ska jag först in te stan en sväng på förmiddan &sen åker nog jag och johanna ut te lindön en sväng (bilder kommer imorrn). men nu ska jag gå och göra någe annat.
kommer sakna dig fucking mycke när jag åker, bästavän♥

tatuering?!

jag har kommit på att jag är sjukt sugen på att tatuera mig, jag vill nog ha på 2eller kanske 3ställen. 1ställe vet jag, att jag vill ha på och det är på alexn typ mitt för och efternamn, och sen någon stans på armen så skulle jag vilja ha, min hunds namn &sen typ en hund tass eller ett hjärta efter. men nej nu ska jag gå och göra någe annat. :)

lite halv seg dag, men ah.

har inte gjort så mycke idag, åkte in te stan med pappa runt 12tror jag och kom hem 2, sen dess har jag varit med kristin, eller hon kom runt 5 - 6tiden tror jag, och sen åkte vi te katte och badade där, riktigt varmt i vattnet :D och sen stack vi hem hit och åt pizza och kolla film, sen runt 11snåret så drog hon hem. &imorrn kommer släkten hit och firar pappa som fyller på söndag. så det blir väl kul. men nu ska jag gå och göra någe annat, kolla bloggar, fb &lite annat shit.
här kommer dagens låt ; New Kid – Jag gråter bara i regnet

sorry för lite halv kass uppdatering!

har inte orkat uppdaterat någe idag, har inte alls varit på humör. allt känns bara skit, men nog om det nu. förmiddan var ganka seg, följde med mamma&pappa te mormor &morfar för att jag inte hade någe bättre för mig, och kom hem runt 1igen, och då börja vi packa lite grann, åkte te sommarstugan sen, och sen vid 5tiden kom lars &bigitta(stavas?o.0) och satt där och snacka med mamma och pappa et tag, sen gick vi ner till sjökrogen och åt där, jag tog Fish &chips vilket var riktigt gott! fast inte lika gott som dom engelska fish &chipsen dårå, men det gick ner det med. ;) sen gick vi tillbaka till sommarstugan och satt och spelade plump, ett kortspel som jag var/är sämst på, jag flög alla gånger utom 3så till slut var jag inte med. xd &sen runt 10cykla dom hem, och vi åkte hem strax efter att dom hade gått. och nu sitter jag här och vet inte riktigt vad jag ska göra, ska nog slå på någon beck film snart.

"sena" sommarkvällar på sjön♥

kom just hem från sjön, vi åkte dit runt 6 -7tiden och kom hem för kanske en timma sen, vi var där med himberg, nina &kent &någon annan familj, som jag inte kommer ihåg vad dom hette hehe.. xd vi grillade, sola &chilla där, vilket var sjukt skönt! sen hade vi en jätte fin solner gång med! som jag fick några riktigt fina bilder på, dom någon/några kommer väl upp snart. men nu ska jag sätta mig och göra en header till julia tror jag. :)


godmorron

vaknade för lite drygt en timma sen tror jag, och sen dess har jag bara suttit och möglat i soffan. snart ska jag väl gå &duscha, fixa lite grejs, sen drar jag och mamma in te stan en snabbis. och sen senare ikväll ska vi nog ut på sjön &grilla på lindön med några tror jag, och kameran följer med till sjön. så bilder kommer senare :D men nu ska jag nog gå och duscha lite och sånt shit. så jag hör av mig senare!
en bild som jag tog igår kväll!

sjön är aldrig fel !

vaknade runt 9idag, tidigt jag vet, men jag hade satt allarm då för att jag inte ska/får sova bort hela dagarna.. men jag låg kvar till 11i alla fall, sen runt halv 12ringde louise och frågade om jag ville med till katte, och till slut lyckades hon övertala mig, först var det meningen att stefan (louise's pappa), louise, filip &jag skulle åka, men filip orkade inte följa med då, så han kom senare. fast han var väl bara där en timma eller någe, sen stack han igen, jag &lollo badade ganska så länge, sen runt halv 3 - 3tiden åke vi hem igen, och sen när klockan börajde dra sig mot 5 - 6åkte jag och pappa ut på sjön, vi fiskade. vilket gick jätte bra för mig verkligen! det jag fick var, botten napp&pappas spö, är jag inte duktig?! :D och nu kom vi ganska nyss hem, blev några nya bilder, som jag tänkte lägga över och visar antagligen dom imorron, eller lite senare. imorrn på förmiddan åker jag in te stan en snabbis &sen ska vi nog åka ut till lindön om det är bra väder &grillar där med några! nu sitter jag här, ska snart äta och sen ska jag nog kolla på någon film skulle jag väl tro :)

05;45, nudlar mitt i natten? jovisst, varför inte?

igår kväll hade jag &lollo sjukt kul! längesen jag var så fucking sockerhög som jag var då! det blev mycke skratt och sånt. när vi kom hem från lollo igår kväll, typ 11 - kvart över 11, eller någe sånt, i alla fall så fick vi för oss att vi skulle baka kladdakaka då, så då gjorde vi det, men den blev inge lyckad.. vi hade inga ägg, sååååå.. jaaaa. och sen runt 2 - 3tiden fick jag värsta sockerkicken och satt och lyssnade på disneylåtar och sjung med till alla hehe. sen satte vi oss och kollade på eva &adam ;) och sen när klockan började dra sig mot 5i morse, så vart vi hungriga och gick upp och koka nudlar &satte oss framför tven och åt det samtidigt som vi kollade på eva &adam. sen gick vi osh la oss när klockan var typ kvart i 6 - 6 &gick upp runt 12idag, och sen dess har vi bara suttit och kollat på filmer, &sen vid fyra åke lollo hem och nu sitter jag här, ska kolla lite bloggar och sen ska jag ta en sväng med min hund.
här kommer dagens låt ; Chris Medina – What Are Words

kladdkaka utan ägg, hmm..?

har inte gjort någe specillt idag, dagen var ganka seg tills lollo kom runt 3tror jag, då stack vi till ica och fixade det vi ska ha ikväll. &sen efter det började vi göra mat, som inte gick så bra, makaronerna blev lite överkokta, men ah. sen drog vi hem te lollo runt 10och seplade wii till typ 11, och sen stack vi tillbaka till mig. nu sitter vi här med en kladdakaka som vi typ nyss bakade &så håller jag på och bränner över eva &adam hela säsong 1till DVD;er så vi kan glo på tven istället för på min lilla mini dator. senare vet jag inte riktigt vad vi ska göra, men vi kommer nog på någe, som vi alltid gör. men nu ska vi i alla fall kolla på eva &adam, så jag hör av mig senare ikväll, om inte så hör jag av mig någe imorrn.

taggad till 110 %

har inte gjort någe sepciellt idag, vaknade runt 11 utav att mitt allar ringde, för att jag skulle komma upp någon gång efter som att lollo kommer runt 2 -3 tiden skulle jag väl tro(?) så får vi väl se vad vi gör, vi går nog upp te ica och fixar det vi ska ha tills ikväll. men nu ska jag fortsätta glo på tve &kolla lite bloggar och sånt, jag hör av mig senare under dagen!

lite halv seg dag, men ah.

har inte gjort någe speciellt idag, ingenting faktiskt, bara tagit det lugnt och sånt shit. jag vaknade vid 1och somnade om till 3 - halv 4då jag tyckte att det var dags att börja gå upp och käka frukost. sen vart jag väl klar runt 4och sen dess har jag bara suttit och möglat framför tven typ, haha. jag gick ut och fotograferade lite grann förut, nu ikväll. men jag fick ingen skärpa på någon utav bilderna, så vi får se om dom kommer upp här. imorron kommer lollo hit som sen sover här tills måndag, vilket kommer bli riktigt kul! så bilder kommer dåååååå, i promise. nu ska jag ladda över bilderna jag tog nyss, och sen ska jag slå på en film skulle jag väl tro. :)
Bild från Lp konserten som var fucking awesome!♥

vadå morrontrött, jo men visst?

har just vaknat. ska nog snart slå på en film tror jag, senasre idag vet jag inte riktigt vad smom händer, mamma&pappa är i gbg, och kommer hem på måndag såååå jaaaaaa, fast jag går nog ut och tar några bildern sen, så bilder kommer senare under dagen! :D igår kväll när klockan var runt 6 - halv 7tiden tror jag, så cyklade jag och lollo ner till katte och tog ett kvällsdopp, vilket inte var några fel! &sen kom jag hem runt 9igår kväll tror jag. men nu ska jag i alla fall slå på en film!:)
här kommer dages låt ; Rihanna – Love The Way You Lie (Part II)

03;30

igår gick jag och emma och la oss runt halv 4, och runt 10vaknade jag utav att emil, emmas bror satte på "fest hos mange" på ganksa hög volym, haha. igår kväll runt 7 - 8kanske hon var, gick vi ner till sjön och tog ett kvällsdopp som jag nämnde i det tidigare inlägget tror jag. sen runt 10började vi kolla på Ice Age1, jag älskar den seriöst. det började med att bara jag och emma skulle kolla på den &slutade med att jag, emmas bror &hennes mamma satt och kolla på den haha ;) sen gick vi ut och tog några fina bilder som kommer upp alldeles strax. idag vet jag inte riktigt vad som händer, jag ska nog bara ta't lugnt, chilla &kolla filmer, tror jag väl. men nu ska jag gå och göra någe annat vettigt.
bästavän♥

att baka kladdkaka är nog inte riktigt min grejj.

sitter i emma säng nu, med emma vi sitter vid varsin dator och nördar. har precis kommit in från ett dopp i sjön, lite kallt i början, när man inte hade doppat sig, men när man väl hade kommit i var det riktigt skönt faktiskt. vi har också bakat kladdkaka tidigare idag, som inte gick så jätte lyckat.. till en början sen när vi stoppa in den i ugnen så gick det mycke bättre &god blev den också :D nu vet jag inte riktigt vad vi ska göra, bilder kommer nog lite senare eller imorgon, men nu ska ska jag sätta mig och spela lite bloons tower defece, haha ;)

hemma hos emmafemma :D

vaknade ganksa så tidigt idag, eller vaknade, pappa väckte mig.. runt 10, fast jag somnade om till typ 11i alla fall. gick upp och duscha och sånt shit runt 12;15 eller någe sånt, och sen vid halv 3skjutsade pappa mig till emma &nu sitter vi här vid varsin dator, och glor. sen ska jag sova hos emma inatt, så bilder kommer, senare. ;)
här kommer dagens låt ; Slipknot – Wait And Bleed

ett kvällsdopp är aldrig fel!

kom just hem från sjön, riktigt skönt att komma ut dit faktiskt! först var det bara meningen att jag och pappa skulle åka dit, men jag lyckades övertala han att åka och svänga för bi hos lollo, så vi hämta upp henne där med. sen när vi kom te lindön så hoppa jag i nästan på engång, jag hade lite problem med det i början för att jag tyckte att det var lite kallt.. hehe.. okejokej, egentligen var det inte alls kallt, det var typ 21grader i sjön tror jag pappa sa. bilder kommer alldeles strax, kameran var inte paj, jag fick igång den! :D men nu ska jag sätta mig och snacka skype med en kompis, så jag hör av mig mer imorron.

godmorron .

har just vaknat.. ska snart hoppa in i duschen och äta frukost och lite sånt shit. sen runt 2drar jag in te stan en snabbis, igen.. ska lämna in kameran som inte funkar :( sååååå inga nya bilder tyvärr. sen när vi kommer hem drar vi nog ut på sjön ett tag och luftar båten, var verkligen sjukt längesen jag var där ute! får se om det blir ett eller kanske 2dopp då ;) men nu ska försöka kravla mig upp ur sängen och gå upp och äta och sånt grejs. ^^

hemma från stan.

kom hem från stan för ett tag sen, jag köpte bara ett par badbyxor, från new yorker, hehe, älskar verkligen den affären :D sen cykla vi hem till erica, runt 2 - 3tror jag, och sen 16;00 kom bussen och ja, nu sitter jag här och vet inte riktigt vad jag ska göra? men aja, jag kommer nog på någe :)
här kommer dagens låt ; Fall Out Boy – Thnks fr th Mmrs

uppe med tuppen, eller näe inte riktigt va?

har just blivit klar, vaknade runt halv 9idag, för att jag ska med en buss som går te stan runt 11;36.. tror ajg bussen gick, och sen kommer erica och möter upp mig på stan så får vi väl se vart vi hamnar sen ;) ska jag nog sätta mig och spela lite, haha vilken nörd jag är.. menmen.
igår sa jag att jag skulle göra ny design &header, men jag orkar seriöst inte göra en.. så någon som vill/kan &har tid och kan vara snäll och hjälpa mig och göra en? jag har inga idéer till en ny eller något, sååååå..


slänger in en liten bild på min underbara hund.♥

sjukt seg dag.

idag har jag inte gjort någe, var hos mina kusiner och firade lillskiten som fyller 5 eller om det var 6? hmm.. ingen koll.. men i alla fall. vi åkte dit runt 3tror jag klockan var, och kom hem runt 5kanske hon var, sen dess har jag inte gjort så speciellt mycke, gick ut en sväng runt 9eller vad fan klockan var för att louise tvingade ut mig, hon var med en utav mina kusiner &någon kompis te han.. och jag hade inge bättre för mig, så jag följde med dom ut, och så satte vi oss på ett par gungor och satt och snacka lite skit och sånt shit ett tag. och sen vid halv elva kom jag in, nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. funderar på att göra ny header, men det får vi se hur det blir med det nu. imorrn drar jag in te stan och träffar erica, verkligen jätte längesen jag träffa henne, så vi får väl se vad vi gör. men nu ska jag sätta mig och försöka göra ny header..

pilar hit &pilar dit.

har just suttit och spelat bloons tower defence, haha liv jaaaa.. lyckades klara ut det på typ 3super apor &20vanliga, minst, och typ 3såna där rosa grejjer ? haha.. nej men seriöst, jag måste komma på någe vettigt att göra.. är sjukt rastlös, och trött.. och kolla film orkar jag inte?! :o inlägget vart ganka fail märkte jag nyss. men ah x'd nej nu ska jag gå och leta rätt på någe vettigt att göra innan jag ruttnar bort :)

grattis lillskit! :)

har just blivit klar, vaknade runt 12utav att pappa väkte mig &sa att vi skulle te min kusin som fyller idag, tror hon fyller 5 - 6 år, jag har ingen koll på hur gamla dom är.. hehe, det måste väl räcka med att jag vet att vi är släkt? så det är väl det jag ska göra idag, nu ska jag alldeles strax gå och göra någe annat, ska kolla lite bloggar &fb sen slår jag nog på en film skulle jag väl tro? :)

I am here!

Hejsvejs!
Jag heter Louise, och fyller snart 12. Jag fick äran att gästblogga lite här, elin ska sedan skriva något på min blogg.
Jag är en tjej som älskar att umågs, prata o skratta. Vilket jag har rätt lätt för ;)
Jag har ridit i snart 6 ½ år. Just nu är det sommarlov, men annars rider jag på ridskola 1 dag i veckan.
Så har jag min medryttarponny divine, som jag rider 3-4 dagar i veckan.
Hon är ett skimmel sto, som är född 1992. Gammal dam, men hon är mycket pigg för sin ålder!
Sen fotograferar jag väldigt mycket med min kamera. Canon eos 450D. Som jag älskar! (y)
Elin har ju varit med & tagit kort några gånger när jag vart i stallet, som jag antar att ni sett ;)
Super skojsigt när kompisar är med o fotar, finns ju mycket bilder på mig o hästen på bloggen oxå.
Just nu sitter jag & min kusin o spelar lite dator oså,
Ha det bra alla elins läsare, och glöm inte min blogg som ni kan hitta här! :D
nu kommer det lite bilder.






min kanin, mitt allt ♥

oså lilla jag xd
Ha det super , / Louise

scream 4

har inte alls gjort mycke idag, blev klar vid typ 2tror jag, och vid tre åkte vi till himberg :) mamma &pappa skulle fika där, och jag hade inge bättre så jag följde med dom. det första jag och niklas gjorde när jag kom, var att gå till hans rum och slog på en film, vi kollade på scream 4, rätt bra faktiskt :) senare idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. nu ska jag kolla emocore, fb&lite annat shit.. sen ska jag nog slå på en film :)
någon random bild som jag tog för några dagar sen..

fel på USB-sladden te kameran? :(

tror jag har lyckas gjort så det är nåt fel på min kamera sladd, går inte och ladda över bilder eller ens koppla ihop den med min kamera? så inga nya bilder förens jag fått fart på den igen :o

idag vet jag inte vad som händer, går nog ut och fotar liiiiiiiite sen. men annars vet jag inte vad som händer, kanske kan övertala pappa att åka ut te sjön ett tag ikväll :D var verkligen längesen jag var ute där, bara för att vi fick våran båtmotor snodd, och sen när vi fick den nya så var det någe fel på den så vi var tvungna att lämna in båten igen. men nu är mamma&pappa där nere och stoppar tillbaka den i sjön igen :D så vi får väl se vad som händer idag. men nu ska jag gå och käka frukost. &efter som att min UBS-sladd är helt fucked upp, så kör vi en dagens låt istället :)

så här kommer dagens låt ; Thnks fr the mmrs - Fall out boy♥

HELA SOLSIDAN SÄSONG 1 PÅ 5 &EN HALV TIMMA.

kom just hem från kristin, jag åkte dit när jag hade blivit klar imorse, runt typ halv 3kom jag till henne. och då satte vi oss och började kolla på Solsidan säsong 1. haha seriöst jag fattar inte att vi orkade sitta och kolla på HELA SÄSONG 1 det tog bara ungefär 5&en halv timma ungefär, sen ringde mamma runt halv 8och sa att jag skulle hem. så nu sitter jag här och vet inte riktigt vad jag ska göra. kanske går ut och fotar lite, eller kanske slår på en till film, fast först ska jag nog ladda över bilder från kameran till datorn :)

godmorron, eller goddag?

har nyss vaknat &käkat frukost.. vaknade utav att pappa ringde och väkte mig, fast det kanske var bra för att jag ska till en kompis om ungefär 40minuter och här sitter jag i pyamas :$ men alldeles strax ska jag ta och hoppa in i duschen, och fixa mig, och sånt shit. och sen ska jag ta ut cykeln &trampa i väg till kristin. men nu ska jag göra någe annat, jag hör väl av mig senare. :)

ny header.

har precis suttit och gjort ny header, men vet inte om  jag sa ha den eller om någon kan hjälpa mig göra en bättre?
gammal header ;

vs, ny header ;



<3

igår var jag ute och fotografetade min hund lite.. men bilderna hinner jag inte visa just nu, är lite stressad. så det blir ett kort och ganska random inlägg. ska alldeles strax ta ut cykeln &trampa iväg. just nu sitter jag här och känner mig stressad &lussnar på Linkin park♥ men nu ska jag gå och borsta tänderna, skiter i frukost.. käkar det senare :)

fotograferat med lollo ^^

har just varit ute och tagit några bilder med louise.. blev skapligt nöjd med dom flästa bilderna med. tog några på min underbara lilla hund också, som jag tänkte visa alldeles strax. ska bara rediglera dom lite snabbt. :)
lollo som tog bilden på mig. ;)

måndag, tisdag, onsdag, torsdag?

har inte alls gjort mycke idag, gick lång promenad med hunden förut, och så bakade jag kladdkaka som blev riktigt god faktiskt :D senare runt åtta ska jag och lollo ut & fota lite, tror jag. så bilder kommer senare :) imorrn ska jag nog va med kristin får se om jag kan lura med henne till stan en sväng, hehe.. ;) men nu ska jag gå ut och leka en sväng med min underbara hund.


"Lång promenad med hunden!"

har just kommit in från en 'lång promenad' med hunden, gick först runt alm med hanna &sen fortsatte vi te råby och gick igenom där en sväng. klockan var runt 10när vi gick, och kom in alldeles nyss. senare idag hade jag tänkt att göra en kladdkaka &kanske drar te katte senare och badar, om kristin svarar på mitt sms någon gång :o men nog om det nu. nu ska jag nog gå och sätta mig vid tven eller någe liknande bara kolla facebook &lite bloggar lite snabbt :p

nej men tjena ! :D

har itne gjort någe speciellt idag, tog 13;11 bussen te stan och så mötte min moster upp mig. tog blodprov och lite sånt shit. så nu sitter jag här och har precis gjort kladdkaka, så får vi hoppas på att den blir ätlig sen ;) senare idag vet jag inte vad som händer.. får väl se. men nu ska jag gå och göra någe annat vettigt :p

godmorroN

har inte gjort så jätte mycke idag, vaknade runt 10utav att mamma ringde och sa att jag skulle ut med hunden, så det var bara och hoppa i foppa tofflerna, ett par byxor &en tröja och se glad ut och gå ut med han.. när jag kom in var klockan unegär kvar över10, gick och åt frukost, ska snart slå på en film, Irene Huss - Den som vaktar i mörkret, sen senare idag, ska jag in te stan en snabbis.. nej nu ska jag ta och slå på filmen:)
bild på min underbara hund~♥

johanna ♥

vaknade runt 12idag, tror jag klockan var när jag vakna. och runt halv 1när jag började försöka ta mig upp ur sängen, var klar och sånt shit vid 2tror jag, sen kom johanna och drog hem nyss för att hon skulle käka. :p vi hade tänkt och göra någe efter maten med, men den var inte klar när hon kom hem, så hon trodde dom skulle äta om en timma eller någe, och då är det ingen idé att hon kommer hit, kom vi fram till.. fast det får bli någon annan dag i veckan :D senare vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. ska nog kolla på filmer, som vanligt men nu ska jag gå och göra någe annat vettigt..  :)

hmm..?

jag måste bara fråga en sak.. för några dagar sen satte johanna in en header ny header till mig, för att jag har hade haft ett problem när jag skulle sätta in den.. &hon hade oxå samma problem, men hon lyckades ändra det. och nu kollade jag i kodmallar om johanna hade sparat den, och det hade hon.. och jag ser fortfarande den gamla headern.. så jag måste fråga, ser ni den nya eller den gamla headern ? :o

en trött elin!..

nu har emma åkt hem, inatt var vi vakna hela natten, vi kollade film typ hela natten, vi kollade på seaven, the gravedancers, cube &nästan hela solsidan säsong 1 :) vi gick in runt halv 6tror jag.sen dess har vi bara suttit vid tven och glott.. nu snart ska jag ta och hoppa in i duschen eller sova lite.. :p

gamal header vs. ny header ?

har precis gjort ny header, blev rätt nöjd med den.. men vet inte om jag ska ha den eller fortsätta ha den jag har? :)


den gamla headern, eller aa den gamla som jag hade innan den jag har nu, hitta inte den jag har nu.. ;


vs.  den nya  ;



fotom med emma ^^

nu kommer bilderna som jag &emma har tagit, kanske inte dom bästa, men dom duger ;)
'

godmorron, typ.

nu har jag och emma vaknat till liv.. eller aa typ, vi vaknade runt halv 1 - 1. och gick och la oss halv 4 - 4inatt. hitills har vi inte gjort så jätte mycke, kollat på 2filmer. nu snart ska vi gå ut och fota lite, och sånt shit :D bilder och grejs kommer senare ikväll :)

med emma :D<3

vaknade runt 11;30. gick upp och åt frukost, runt 12, och hoppa in i duschen och sånt shit. och sen runt 1kom emma hit, först spela vi wii, haha, som vi var bäst på ;) sen så gick vi te ICA och panta flaskor &köpte glass och dricka :D sen var vi ute ett tag och, sen satte vi oss vid datorn ett tag, sen kom emmas mamma med saker te emma som ska sova här te måndag sen. senare ikväll ska vi ut och ta några bilder &kolla filmer.. nu snart ska vi gå och äta, eller aa göra mackaroner &köttbullar.. så får vi väl se om huset står kvar när vi är klara.. men ah. bidler och videos kommer sneare, i promise.. :D
random bild på mig :)

SOMMARLOV PÅ HÖG NIVÅ ! :D

sommarlovet rullar verkligen på! vilket är super, på bara några veckor har jag hunnit med massor med roliga saker & mer blir det :D

igår var jag hos felicia, vi gjorde lite allt möjligt.. kom hem för ungefär en timma sen, har inte gjort så mycket sen dess. duschat &fixat lite, och nu sitter jag här i mitt sköna, svala &kalla rum, och glor. funderar på att spela wii eller kanske kolla film, inte kommit så långt än. imorrn ska jag vara med emma, jag har saknat henne så in åt helvete, hon har varit ute med sin fucking segelbåt, i 3HELA veckor, så har inte kunnat träffa henne eller något :( men imorron, då jävlar. men nej nu ska jag gå och göra någe annat vettigt :)
gullig bild på min kusin♥

cyklat tandum cykel &jag dog ! :O

nu har jag och felicia varit i ICA med typ hennes syrra &någon kompis te henne, och vi tog cyklarna dit.. jag och felicia cyklade tandum cykel, och fyfan vad läskit det var, jag dog.. nästan :O och på vägen hem så stannade vi i tarzan parken &åkte linbana, riktigt kul faktiskt :D så här kommer det några bilder på oss när vi åker linbana ;)

hos felicia ! :D

just nu sitter jag och felicia här i hennes säng med varsin dator och glor, snart ska vi ge oss på tältet &försöka sätta upp det så får vi se hur det går ;) vi skulle gå till ica, men det slutade med att vi gick till coop extra hemm ifrån felicia, så ah :D senare ikväll ska vi grilla &ha glassparty. nej nu ska jag gå ich göra någe annat &&bilder kommer sneare :)

glassparty? :D

har just vaknat.. funderar på att kolla på film, men orkar fan inte gå fram och slå på någon. :( senare runt 1 - 2 ska jag till felicia, och sova där, bilder kommer. vi ska sova troligen under bar himmel, men annars i tält på hennes trädgård :D sen så får vi se om vi lyckas slå upp tältet utan beskrivning &hjälp haha ;) sen ska vi ha glassparty med, mums :) nu snart ska jag hoppa in i duschen &sen packa, och vänta på mamma som ska skjutsa mig dit.

så här kommer dagens låt ; Fall for you - Secondhand Serenade ♥

vadå seg dag, jomen visst? :o

har inte gjort ett piss idag, blev klar runt kvart i 2kanske, sen dess har jag mest suttit och glott på tve &lite datorn ;) åkte te glasskafet i asker ikväll, riktigt gott :D jag ska alldeles strax sätta på en film eller någe, funderar på att se paranormal activity, seven, the guardian, disturbia, eller kanske the gravedancers. får se hur det blir med det, om jag lyckas välja film ;)

seeeeeeeeeg &kort och ointressant inlägg.

vaknade runt 10av att mamm ringde och väckte mig :( &sen dess har jag bara legat och möglat i sängen, funderar på att kolla på någon film, tror det blir så.. snare idag vet jag inte riktit vad som händer, får väl se &ta dagen som den kommer, men nu ska jag gå och sätta på en film :D &juste, lollo, skulle du hjälpa mig med ny design ? ^^

stan &johanna 8DDDDD

vaknade runt 12 - halv1 idag, och sen runt 1kom lollo &då kolla vi busstider och tog bussen som gick 5över 2 och var i stan runt 3, och juste, jag träffa emma på stan också :D sen åkte vi hem runt 5igen, och det första pappa säger är "har du inte glömt någe ?" jagba "näe det vet jag inte ?" hanba ; gräsklippningen.." jagba "jaha.. fandå jag som trodde du hade glömt :(" så då var det bara och börja klippa.. det tog väl ungefär en halv timma - 40minuter att klippa, sen runt 20 i 7kom johanna te mig, vi lite allt möjligt, var ute ett tag först, spela wii, gick ut igen &kolla på film, vi kollade på no man's land the rise of reeker, riktigt bra, bara att jag sitter och blundar i början men det räknas inte, sen runt halv 11 - 20 i elva åkte johanna hem, och nu sitter jag här och funderar på att börja kolla på en till film, men det får vi se hur det blir med det ;)

hemma hos lollo, kort inlägg ^^

nu sitter jag hemma hos lollo och här sitter vi vid varsin dator och ja glor lite.. :D vet inte riktigt vad jag ska göra när jag kommer hem, men ska väl sätta mig och sätta mig och kolla på någon film ikväll.. tror jag, om jag lyckas att välja någon utan att få beslutsångest ;) nej nu har jag inte tid att sitta här, ska fixa design &header te mig ^^

LOUISE DAG IDAG ! ♥

har inte gjort någe idag, vaknade runt halv12 såååå.. igår gick jag och la mig vid 3 - kvart över 3.. hehe.. senare idag blir det att göra någe med lollo, sen ikväll tror jag att jag och johanna ska göra någe :D men nu alldeles strax ska jag gå upp och käka 'frulle' lite sent kanske, men ah.. ^^

kuuuuuuuuul. o.0

vadå, kul väder imorrn, jao (n' (y'



ensam igen..

nu har jonna åkt hem, hon kom igår och sov över här sen. igår runt halv4 kanske, drog vi te katte &bada där ett tag, men var ganksa mycke folk, så vi åkte hem efter ungefär en och en halv timma igen hehe.. sen när vi kom hem var vi nördar ett tag, och satte oss &spelade wii, guitar hero.. sen kom lars &bigitta (stavas?;$) typ kompisar te mamma och pappa.. &då bakade vi, eller aa mest jonna negerbollar, hon fick rulla dom, för att jag inte vill bli kladdig om mina händer, haha. men goda blev dom! :D sen gick vi ner och fortsatte att vara nördar. &fortsatte och spela, hahah. sen runt halv 1 - 2 la vi oss och gick upp vid 10, idag har vi inte gjort någonting, vi tänkte dra ner te katte &bada, men jonna hadde ingen lust, så då började vi kolla på moppe åt mig, btw jag ska nog skaffa :D fast pappa tror att det inte blir förens nästa år, elr någe, men ska nog gå kursen ganska så snart, och sen är det bara moppe som är nästa problem.. men nog om det nu. just nu sitter jag och kollar runt lite på emocore hehe... &så snackar jag med sanna som kanske ska komma i början utav veckan ! :D nej nu ska jag gå och kolla runt på datorn, eller vara mer nörd och spela wii.. :p

jonna, elr erica... hmm?

vaknade runt 12idag tror jag, och blev klar typ nyss. skulle egentligen dra te stan och träffa erica, men jag får inte tag på henne eller något, sååå.. vi tar det någon annan dag, men i alla fall så ringde jonna nyss &undra om vi kunde göra nåt, så hon kommer om ungefär en timma, och så ska vi sova i min lekstuga.. haha.. nej nu ska jag gå och göra nåt vettigt, kanske kolla film ^^

fredag 2011 - 07 - 01

va med kristin förut idag, hon kom efter lunch någon gång te mig, och först satt vi och spelade Sonic &mario olympic game till wii.. och sen fick vi för oss att vi skulle sätta oss vid datorn och försöka fixa en blogg eller någe sånt shit, så vi satt med det ett tag, sen gick vi ut och tog några bilder, men orkar inte lägga upp dom här. sen kolla vi på american pie - band camp haha. och sen runt 12;10cykla kristin hem.. och jao, nu stter jag här och vet inte riktigt vad jag ska göra, kanske kolla film eller någe sånt. ^^

här kommer dagens låt ; Utan dina andetag - Kent ♥

kristin dag idag 8D

har just ätit frukost, vaknade runt 10idag.. igår var jag hos johanna hela dan, vi gjorde lite allt möjligt... men ah, snare idag ska jag träffa kristin så vi får väl se vad vi gör. nej nu ska jag gå och göra någe annat.. inlägget blev kort och ointressant, men jag orkar inte skriva nåt vettigt sååååååååå. :D
haha, jag och en kompis snacka på msn igår och jaaaaaaaaaaaa...

RSS 2.0