-

RIKTIG BONDE, BONDE BRÄNNA! ELLER(?!)

skolan idag var faktiskt helt okej, vi hade inga lektioner typ, vi hade friluftsdag, vi typ spela vollyboll, eller aa dom som ville, och sen gick vi någon tipsprommenad&spela bränboll&dragkamp typ, fast jag&viktoria gjorde typ inte ett piss, hehe, satt mäst och snacka& så typ spelade vi frispey(stavas?o.0)-golf&gick tipsprommenaden, mycket jag vet
och vet ni?! jag upptäckte nyss, eller aa förut att jag har fått BONDE BÄRÄNNA! & brända läppar med, haha. imorron blir det först typ stan en snabbis&sen sommarstugan med johanna! nej nu ska jag kolla facebook&lite bloggar&sånt shit, kanske laddar ner någon film, om torrent funkar!

måndag&15dagar kvar till Linkin Park♥

har inte gjort någe speciellt idag, skolan gick snabbt, tyckte jag. ska nog inte göra någe sepceillt idag, får väl se vad som händer, har i alla fall inge planerat.. imorrn ska vi ha någon jävla frilovsdag(stavas?o.0) på skolan, och jag är inte alls taggad på't. men aja det går väl bra får väl hoppas på det bästa
just nu sitter jag och snackar på msn med sanna, jag vet inte riktigt vad vi snackar om, men enligt sanna är jag en marsian som kommer från mars&heter bob eller aa conny, haha tror du har en liten skruv lös, jag kanske borde skruva dit den?

och vet ni?! idag är det exakt 15dagar kvar tills Linkin Park kommer till sverige!
haha, aja här kommer i alla fall dagens låt : Beautiful Monster - Ny-Yo♥


måndag, tisdag.. onsdag..

godmorron, har just bivit klar för att gå till skolan.. vet inte vad som händer när jag kommer hem, får väl se&ta dagen som den kommer  nu snart måste jag nog springa ner till bussen, höll på och missa den 2dagar förra veckan, men jag hade tur! (y' & nu är det bara 5dagar kvar i skolan, sen har vi sommarlov! och det är någonting vi gillar! 

äntligen! :DDDDDDDD

ÄNTLIGEN ÄR HEADERN KLAR! blev faktiskt riktigt nöjd med den, blev mycke bättre än den andra, det tog typ 3dagar att bli nöjd, herregud, hahha.
aja, så här blev den



ny header..

gjorde ny header förut, blev inge nöjd, så blir nog att jag gör om den nu.. så får vi väl se hur den blir, hoppas på att den blir bättre än den här.. men aja.. man lär sig utav sina misstag.

idag har jag inte gjort någe sepciellt, var hemma hos farmor &käkade förut, och sen blev det åka hem och inte göra ett piss, sen vid 5eller någe sånt åkte vi till mormor och fikade där efter som det är morsdag idag.. men det är väl typ det jag har gjort, inge intressant, i know. 
dagens låt : Smashed into pieces - Silverstein ♥

godmorron

har inte gjort någe speciellt idag, vaknade runt ja typ nyss, så vet inte vad som händer sen, kanske åker till yeah festivalen? hmm.. men det får vi se hur det blir med det. kanske kan lura med mamma /pappa till marieberg istället? hmm.. nu sitter jag här och är jätte rastlös vet inte vad jag ska göra, hoppas bara inte den här dagen blir som dagen igår, verkligen inte kul!  men aja nu ska jag gå och göra någe annat.

dfghj hej :D

har inte gjort någe speciellt idag, var jätte rastlös vid typ 5eller någe sånt, och vid 6tror jag, åkte vi till min kusin.. och var där ett tag, fast han hade någon kompis där.. så ah. sen åkte vi hem och jao nu sitter jag här och väntar på att 2filmer ska bli klara, I spit on your grave & the gravedancers. någon som har sett dom och vet om dom är bra? imorrn vet jag inte riktigt vad jag ska göra, funderar på att åka på yeah festivalen fast jag vet inte, det får vi se hur det blir med det. & jag är nästan klar med headern, nu vet jag vad jag gjorde för fel, som sagt man lär sig av sina misstag, hahaha.

LÖRDAG!

har inte gjort någe sepciellt idag, vaknade runt 10halv 11 men blev inte klar förens runt typ 1 - 2 typ. följde med mamma&handlade i ica förut, det är väl typ det ända jag har gjort idag. får väl se vad som händer. nu sitter jag och glor vid tven, men inge intressant och glo på. nej nu ska jag göra yttligare ett försök att göra ny header som sagt det gick inge vidare igår så vi får hoppas att det går bättre idag 

2011 - 05 - 27

just nu sitter jag och har jävligt tråkit, finns ingenting att göra.. dom jag snackar med dissar mig typ, eller aa.. sitter och väntar på att en film ska bli klar som jag laddar ner, I Spit Your Grave någon som har sett den och vet om den är bra eller värd att se?.. men den är säkert bra, värkade rätt bra på trailern.  förut försökte jag ändra min header och det gick inge bra, jag fick bara damp och stängde ner sidan.. hehe, nej nu ska jag okej okej,. jag vet inte vad jag ska göra men jag kommer väl på någe..

nu är det slut på veckan&det är dags för fredagsmys!

har inte gjort någe speciellt idag, skoldagen har gått ganska snabbt tycker jag, vi hade no prov det gick väl så där.. men det är bara att hoppas på det bästa! idag händer inget intressant, ska nog bara vara hemma och kolla filmer ikväll tror jag. nu sitter jag och snackar med folk på msn&käkar ett äpple, funderar på att göra on min header&design, men det får vi se hur det blir med det. 
här kommer dagens låt : When You're Gone - Avril Lavigne..

sjukt seg torsdag!..

dagen idag har gått jävligt segt, det började med att jag nästan missade bussfan till skolan i morse, men jag hade tur.. skolan var seg så in åt helvete, profilen sög, gjorde inte ett piss typ. var bara trött och irriterad & gar ont som fan i magen! när jag kom hem så käkade jag lite och då vart det lite bättre, så nu känner jag mig inte lika trött eller irriterad längre. senare ska jag nog sätta mig och plugga tror jag, både so och no, eller aa ska skriva någon grej om jesus och sånt shit och det ska vara klart imorrn, hehe. nej nu ska jag gå och göra någe annat.
dagens outfit :
skjorta - gina tricot
svart linne - gina tricot
blått linne - gina tricot
tights - cubus


snabbt inlägg!

skolan idag var som vanligt, dagen gick ganska snabbt, vi gick till flingerbacken i typ 2timmar eller någe, jag vet inte. det sög i alla fall. efter skolan åkte jag&mamma och min moster in till stan föra tt jag skulle ta någe blodprov, och när det var gjort gick vi på stan en snabbis, jag köpte 3bhar 2par tights, 1t-shirt (stavas?o.0) typ det ja, sen tog vi hem mat från la baguette, så nu ska jag äta innan jag svälter! är grymt hungrig.. i bilen hem så tänkte jag typ "MAT, GE MIG MAT FÖR I HELVETE!" och nu har jag mat, så nu ska jag gå och äta den innan den blir gammal och ruttnar bort, haha nej men..

pluggar, jao, tjallala.

dagen idaag har gått ganska snabbt för att vara en tisdag, vi var lediga som jag kanske sa förut, för att göra typ operationsdagsvärk, vilket innebär att jobba.. men aja nu äre gjort, och jag sitteer här och ska snart börja göra om min header. eller aa först ska jag plugga lite no, men aja. nu sitter jag här och pluggar no, det går väl sådär, datorn och mobilen lockar mer.. men nu ska jag faktiskt försöka plugga lite!...
"elin lindqvist ♥ plugga = sant.." fast nej, det jag sa nyss är nästan lika sant som att det är snö på sommarn..

tisdag&jag är ledig 8D

nyss vaknat eller nyss och nyss men aa typ, vi har nyss käkat frukost, och nu sitter jag här och kollar på gamla skol-kkattaloger, sen typ enda sen dagis och lekis, haha, seriöst.. men i alla fall, idag är vi lediga, eller aa det är operations dagsvärk, och man är typ hemma och man måste tjäna i hop minst 100kr och jag ska tvätta bilen sen när pappa kommer hem, emma städar nu.. senare ikväll blir det källarn tror jag.  nej nu ska jag nog hmm.. okejokej jag vet inte vad jag ska göra just nu. ska nog fortsätta glo på emma när hon städar, hahaha. nej nu varjag dum, förlåt! x'd

emma har fan damp! :o

nu sitter jag och emma här och jag vet inte vad vi gör!, men jag typ sitter och spammar hennes logg på facebook, riktigt fin faktiskt. 



en vanlig dag, eller nåt ^^

har inte gjort någe speciellt idag, skoldagen var väl som vanlgit, efter skolan drog jag och johanna till stan och kolla där. jag köpte ingenting, eller jo en dricka och johanna köpte ett linne från New yorker. vi åt på la baguette, kyckling baguett, riktigt gott! och så köpte vi mjukglass på gottis, men det är en annan historia.. när jag kom hem så gjorde jag inte så mycke, duchade, lite snabbt och sen åkte jag till emma och nu sitter jag här och jag vet inte riktigt vad vi gör, senare ska vi nog kolla på någon film tror jag. imorrn är vi lediga, eller lediga och lediga, vi ska jobba, jag menar barnarbete!??!?!? utan lön med.. eller aa vi får ju pengar, men inte fan får vi behålla dom själva men aja, det går säkert bra.
här kommer dagens låt : Butterfly fly away - Miley Cyrus feat. Billy Ray Cyrus♥

sommarstugan ^^

har nyss kommit hem från sommarstugan, vi åkte dit runt 2 tror jag, vi gick ner till sjön och kollade lite där, och jag blev ju nästan lit sugen på att ta ett dopp, men det blåste ju så jävla mycke, så bada får bli en annan dag, men det måste ju göras snart, har fortfarande inte gjort första doppet i år än, hehe.   nu sitter jag här och gör inte så mycke, ska väl snart plugga no tror jag. imorrn blir det stan eller marieberg med johanna, så långt har vi inte kommit än. men aja nog om det nu, här kommer det några bilder från sommarstugan, några, typ en men aa, kanske inte den bästa men skitsamma ^^

söndag..

vet inte riktigt vad jag ska göra idag, vaknade runt halv 12 tror jag, senare idag ska jag nog typ åka till 'sommarstugan' men mamma och pappa tror jag. men annars vet jag inte vad som händer? får väl se. just nu gör jag inte så mycke, musik typ.. nu ska jag hoppa in i duschen tror jag.. & juste, det kommer bilder & någon video sen igår kväll när jag och lollo cykladeokej, iv skiter i videon men bild kommer, hehe


toppen dag i stan !

kom just hem från en as nice dag i stan med Louise, vi hade faktiskt riktigt kul, jag köpte en tröja fårn New Yorker jag älskar deras t-shirtar (stavas?o.0) men i alla fall, vi åt på La Baguette, kyckling baguett, riktigt gott faktiskt! och sen efter köpte vi en stoooooooor mjukglass på Gottis, fast jag orkade inte hela, så när jag skulle slänga den så missade jag papperskorgen.. pinsamt, sen gick vi och satte och väntade på bussen som skulle ta oss hem. när vi sitter på bussen så ska lollo öppna sin pepsi maxi, så flyger hennes kork längst fram i bussen och vi sitter typ längst bak i den och jag får värsta skratt anfallet! hahaha seriöst.. men nu sitter vi hos lollo vid varsin dator och lyssnar på musik. riktigt fin bild på Louise och mina händer tycker jag, right? 
det ser ut som om mina händer är jätte skitiga :ooooooooo

godmorroN

vaknade typ nyss utav att dom där fucking fitt måsarna ska hålla på och skriska uppe på skolan, suck.. seriöst jag skulle bara kunna gå ut och skjuta dom.. eller egentligen inte, men aja. senare idag blir det stan med pappa och fixa lie grejs, som tex lämna in mobilen på lagning och lite annat.. nej nu ska jag nog gå och äta frukost och sen hoppa in i duschen.
dagens låt : This Afternoon - Nickelback

Pirates Of The Caribbean 4♥

skolan idag var väl helt okej, daten har gått sanbbt tycker jag nog. efter skoan drog jag in till stan och träffade Kristin. vi gick runt och glodde på stan tills klockan var runt en halv 6 då vi börja gå till SF och kollade på Pirates Of The Caribbean 4, riktigt bra måste jag säga! fast Orlando Bloom var ju inte med.. men filmen var bra ändå! efter filmen så gick vi och satte oss på en bänk utanför Sabway och väntade på att pappa skulle komma ohc kommenterade folks stil & så, hehe.. jao, nu sitter jag här och vet inte riktigt vad jag ska göra.. men ska nog gå och käka något tror jag, börjar bli lite små hungrig..



ny header.

har inte gjort någe speciellt idag, skolan var som vanligt, fick sluta en halv timma tidigare, när jag kom hem satte jag mig vid tven och sitter fortfarande där, ska väl snart käka lite tror jag. har just gjort ny header till bloggen, blev faktiskt rätt nöjd med den, om jag får säga det själv..  senare vet jag inte riktigt vad jag ska göra, får väl se om det dyker upp någe kul.. imorron blir det skola och sen efter skolan tar jag bussen upp på  stan för att träffa krisin och sen blir det bio, vi ska se Pirates Of Caribbean 4 (stavas?o.0) någon som har sett den och vet om den är bra?, nej nu ska jag nog gå och äta något..
p.s så här blev headern! 

snabbt & ointressant inlägg.

vaknade vid halv 7 utav att imitt allarm gick igång, men gick inte upp förens kvart i 7.. och nu har jag duschat och ska snart borsta tänderna, för att sen gå ut i regnet (om det regnar?o.0) för att vänta på bussfan som ska ta mig till sklan.. vet inte riktigt vad jag ska göra idag, men jag får väl ta tagen som den kommer.. nej nu måste jag spriga och borsta tänderna så jag inte missar bussfan

onsdag

har inte gjort någe sepceillt idag, skolan var som vanlgit segt. och ah..  efter skolan vart det och åka in till usö och ta någon fucking cpe spruta.. jag venne vad det var, men nu är det gjort! och jag lever.  sen blev det stan efter det och där köpte jag en skjorta på hmm.. k någonting, jag minns inte vad den heter för tillfället.. sneare ska jag nog fortsätta snacka skype med emma & typ kolla film tror jag, men aja.

tisdag & jag lever.

har inte gjort någe speceillt idag, i skolan jobbade jag nästan ingenting känns det som, hehe. vi hade ingen syslöjd i morse, fast jag emma & viktoria satt i syslöjds salen i alla fall, eller aa typ.. emma och viktoria satt och knöt vänskaps armband, & jag satt och lyssna på musik från min mobil, hehe jag satt och nördade Kompispris - ICA-Jerry Feat. ICA-Ulf seriöst, jag älskar den. men nog om det nu, vi hade matte prov idag, det gick så där, kunde ha gått bättre, men jag fick typ blackout när jag hade gjort halva B-delen, men whatever? sen efter skolan så typ gick jag till mormor och morfar, skulle ha utv.samtal, och det gick bra, jag överlevde och ja nu sitter jag här och gör inte så mycke, ska snart fika tror jag(?!) sen vid typ 6 blir det åka till johanna nej nu ska jag gå och göra någe annat, jag hör av mig senare typ.

hahah jag älskar den!

HAHA sitter och nördar Kompispris - ICA-jerry feat. ICA-ulf. hahaha helt seriöst, man måste ju bara älska den!, så här kommer den bara för det, lyssna och njut. 

måndag..& jag är ledig 8D

har inte gjort någe sepeciellt idag, vaknade vid hmm.. 8 halv 9 kanske, är ledig idag, ska till läkarn senare och då tyckte mamma/pappa att det var lika bra att ta ledigt.. så då gjorde jag det. nu sitter jag och snackar med folk på msn & dampar på spotify, jag lyssnade på en låt och helt plötsligt kan jag inte lyssna mer på den.. och ja jag vet att man bara kan lyssna max 5gånger på samma låt och det suger!.. fast jag ska få premium nej nu ska jag nog sätta på någon film tror jag, vet inte vilken men men..

seeeeegt.

har inte gjort någe speciellt idag, var med johanna, ett tag.. först var vi hemma hos henne och där satt vi mest vid datorn & spelade wii, vi spelade mario kart mot världen det som vi är sååååååå sjukt duktiga på, eller inte jao. det slutade med att vi kom sist och då tyckte inte vi att det var någe kul och spela mer, så då stängde vi av och drog ner till mellösa ett tag, och där gick vi till ICA och köpte glass, twister, och så gick vi till IP och satte oss där och åt den, haha när jag nästan hade slut på min glass, bara lite på pinnen kvar så tappar jag den, och johanna bara sitter där och skrattar åt mig, inte kul!  sen så stack vi tillbaka till johanna för att hon inte tog med sig sin spruta, och sen när hon hade tagit den så stack vi tillbaka till mellsa igen, eller aa hem till mig och här spelade vi mer wii, guitar hero och kollade på film, Disturbia grym film måste jag säga! och sen vid 6 - halv 7 åkte hon hem.. och nu sitter jag här och vet inte riktigt vad jag ska göra? men jag kommer nog på någe, jag hör av mig mer imorron eller ah.

sööööööndag.

vaknade runt 10 - halv 11 idag utav att min katt stog och gosade med mitt face.. strax efter att jag fått bort han från mitt face så gick jag upp och åt lite frukost, sen hoppa jag in i duschen, så mycke mer har jag inte gjort idag. någon gång senare under dagen ska jag vara med johanna tror jag.
just nu stitter jag och kollar på vad det kostar att åka till England, vill verkligen tillbaka dit, men varken mamma eller pappa vill åka dit så då får jag väl vänta tills jag och johanna ska dit när vi fyller 18år, tror inte man får varaunder 18 för at lämna landet utan föräldrar.. det suger, seiöst jag älskar verkligen den staden.. så sjukt underbar! nej nu ska jag gå och göra någe annat.
här kommer dagens låt : Snuff - Slipknot♥

ny blogg.. igen..

okejokej, jag vet, jag tog bort den förra och började om.. men det kändes inge bra med den förra, jag kände mig typ nästan tvingad att uppdatera där. men det ska det bli ändringar på med den här. nu sitter jag och förösker få in min fucking header som inte gör som jag vill, jag får bara damp. så ska fråga emma/david om hjälp nu, jag hör av mig mer imrron!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0