-

dag1 ~ någonting jag tycker om

någonting jag tycker om.. hmm.. min hund, mina vänner, familj, min dator, Linkin Park, Eminem, min säng(?!), super mario, England/London, choklad.. eller nej, jag tycker inte om choklad.. jag älskar choklad! ♥ haha! finns inget bättre när man mår dåligt, och hittar choklad hemma.. hahaha! skulle kunna sitta här i timmar och räkna upp saker som jag tycker om, så därför tycker jag att det får räcka med dom här ;)
Du är underbar, jag älskar dig.

börjar med 24dagar

skolan idag gick bra, hade hemkunskaps prov och vilket gick bra, och blabla.. kom hem för ett tag sen, senare idag blir åka t mormor &morfar, och sova där för att dom ska komma och byta fönster här imorron klockan 7.. och jag meanr, jag vill inte stå och byta om hemma då.. ;) men nej nu ska jag gå och göra något annat! btw, så börjar jag med 25dagar, bara för att jag inte har något vettigt att skriva om. men dom inläggen blir antagligen tidsinställa!

1. någonting som jag tycker om
2. något ord jag säger ofta
3. bästavän/bästavännerna
4. min skola
5. vad jag vill bli när jag blir stor
6. någon låt jag gråter till
7. vad jag har i min plånbok/nessecär/väska
8. hur jag startade min blogg
9. min favoritaffär
10. mina husdjur
11. min familj
13. ett ögonblick jag inte glömmer
14. det här finns i min väska
15. 5 saker som får mig att le
16. beroende framkallande
17. min garderob
18. det här ser jag fram emot
29. favorit årstid
20. 10saker jag måste göra innan jag dör
21. min favoritfilm som tonåring och barn
22. mina största rädslor
23. favorit kroppsdel
24. kändisbloggar jag följer


5dagar kvar!

idag har inte hänt något speciellt, skolan var som vanligt bla bla bla. har nyss käkat pannkakor.. senare vet jag inte vad jag ska göra, får la se antaglingen plugga till hemkunskapen som jag har prov i imorron &sen no;n som jag har prov i på fredag. men nog om det nu. i veckan händer inget speciellt förens i helgen. men nej nu ska jag gå och göra något annat!
&vi avslutar detta intressanta inlägg med denna grymt bra låt ; When I'm Gone - Eminem♥
Yeah.. It's my life, my own words I guess.
Have you ever loved someone so much,
You'd give an arm for?
Not the expression, no, literally give an arm for?
When they know they're your heart.
And you know you were their armour,
And you will destroy anyone who,
Would try to harm her.
But what happens when karma,
Truns right around and bites you?
And everything you stand for,
Turns on you to spite you?
What happens when you become,
the main source of her pain?
"Daddy look what I made"
Dad's gotta go catch a plane.
"Daddy where's mommy? I can't find mommy, where is she?"
I don't know go play Hailie, baby, your daddy's buys.
Ain't gonna write itself.
I'll give you one underdog then you gotta swing by yourself.
Then turn right around on that song, and tell her you love her.
And put hands on her mother, who's a spitting image of her.
That's slim shady, yeah baby slim, shandy's crazy..
Shandy made me, but tonight, shandy's rocka-by-baby..
And when I'm gone, just carry on, don't moum.
Rejoice every time you hear the sounds of my voice.
Just know that I'm looking down, on you smiling.
And I didn't fell a thing, so baby don't fell my pain, just smile back. <3


intressant inlägg (!?)

lallalalala.. jag har ingenting att säga, ehm.. skolan gick bra, allt var som vanligt och bla bla bla. på so;n förut, så kom jag och frida på värsta idén som vi drog med hanna i på en gång :D vi ska ha Ice Age maraton på fredag efter skolan, haha.. och stackars hanna var tvungen att gå med på höhö. nu sitter jag här och lyssnar på massa skön musik och kollar bloggar och muppar runt på facebook.. ovs. naj nu ska jag gå och göra något annat :p
gaaaaaah, kärlek t denna underbara grupp,
Linkin Park live 14Juni 2011 Stockholm Globen. <3

Han är kung, han är Eminem.♥

nu är det bara en vecka kvar, sen lämnar jag sverige!♥ men nog om det. idag händer ingenting, ska bara plugga för att jag har massor med prov nästa vecka. senare idag ska vi hem te farmor och äta, med släkten, hon fyllde för några dagar sen. så grattis världens bästa farmor!♥ nu har jag just blivit klar med matten &kollar igenom hemkunskapen som jag har prov i nästa vecka :s men nej nu ska jag gå och göra något annat!
Han är K U N G, Eminem.<3

drag me to hell

idag har inte alls hänt mycket, pluggade matte förut, och det gick bra :) åker te mormor och morfar en sväng förut också, för att morfar fyllde för någon dag sen, så garttis världens bästa morfar!men annars har det inte hänt något speciellt idag, just nu sitter jag och kollar på världens läskigaste film.. Drag me to hell seriöst, jag hatar den.. men nej nu ska jag fortsätta kolla på den!

svampbob fyrkant maraton!

just nu sitter jag och kollar på Svampbob fyrkant på nikelodeon, det var tydligen svampbob maraton där :D och ja tyck vad ni vill, men svampbob!<3 idag har jag ingenting planerat, ska nog bara plugga. har ganska mycket prov i veckan och jaaa.. men nej nu ska jag forstätta kollla svampbob fyrkant! :)

hemma från en dag i hampe!

kom hem från hampe för ett tag sen, var hos hanna med hanna &frida, vi hade typ wii kväll, spelade typ wii spel, hela kvällen.. vilket jag insåg att jag S U G E R på.. men ah, skolan gick som vanligt bra, hade so provet idag, &bengt var jävligt snabb på att rätta dom, och jag klarade mig! :D men nej nu ska jag nog gå och göra något annat ;)
bara jag som saknar sommaren? inte lite solbränd..

mot bussen!

just nu sitter jag med en tandborste i munn, och borstar tänerna. ska snart, eller aa snart och snart, gå ner till bussen för att sen åka te skolan, har so prov sen också så får la se hur det går. &sen efter skolan så drar jag, frida &hanna hem te hanna och har hemma kväll ikväll! :D vilket ska bli kul! men nej nu måste jag göra mig klar, för att sen gå te bussen.

bild prov, check!✔ &en miljon kvar..

vad har hänt idag?.. hmm.. vi hade vårat bild prov, tror det gick bra, kändes som det i alla fall, fast det var ganskaaaa så lätt :) men annars hände inge speciellt i skolan, nu snart ska jag börja plugga till so provet som är imorrn.. får la se hur det går, bengts prov brukar vara värsta krångliga.. jao det är typ det som har hänt idag, inge speciellt. imorron efter skolan(!?) åker jag, frida &hanna hem te hanna, för att sen ha "hemma kväll, spel kväll" vilket ska bli rätt kul, fast jag tror inte hannas pappa &bror kommer ha lika kul som vi har haha ;) men nej nu ska jag börja plugga! &btw så håller jag på att göra en ny design &header till bloggen ;)
vi kör en dagens låt när vi ändå håller på ;Eminem – When I'm Gone ♥ || 10DAGAR KVAR!<3

ericaaaaaa idag!

efter skolan drog jag in te stan och träffade erica som jag inte träffat sen chili. vi var på stan ett tag, gick te donken och käkade där, sen tog vi bussen hem te erica, gjorde inte så mycket där, sen runt 18;25tog jag bussen hem. och nu sitter jag här och fucderar på att kolla om det är någon som är social på skype, men om inte så ska jag nog kolla igenom bilden.. nej nu ska jag gå och göra något annat ;)

hemma från källarN!

drog till källarn runt åtta efter att ha pluggat både bild och so, som jag har prov på i veckan. på källarn hände inge speciellt, i börjar var det ganska så segt, och det sluta med att vi stog och spelade biljard.. drog mig hemmåt runt 9tror jag klockan var. men nej nu ska jag fortsätta att vara social med andreas på skype! :)
Du är bäst. Jag älskar dig galet mycket! <3

kort inlägg..

just nu sitter jag och pluggar, har varit med frida idag, och skolan gick bra och bla bla bla.. imorron efter skolan så drar jag in te stan, och träffar erica som jag inte har träffat sen chili :) och sen efter blir det hem och plugga. nej nu ska jag forsätta och plugga bild & so, för att sen runt 8hoppas jag på att kunna dra mig te källarn ett tag och kolla vad som händer där ;) hör av mig mera imorron!

just nu gjorde det min kväll.

ikväll har det inte hänt så speciellt mycket.. ingenting faktiskt, ska snart lägga mig tror jag. imorron efter skolan drar jag och frida hem till mig eller frida, vi har inte riktigt kommit så långt än. sen på kvällen blir det hem och plugga, matte, so, och bild.. som jag har prov i.. men ah. nej nu ska jag gå och göra något annat, intressant inlägg jao ;)
min &erica's roliga komersation (stavas?) på facebook alldeles nyss typ.

namnlös - ingen rubrikkkkkk!

hmm.. vad har hänt idag? skolan, gick bra, jag och frida hade as kul innan språk valet, och jag vet egentligen inte vad det var som var kul.. men vi typ låg på golvet och as garvade i korridoren.. folk måste ha tykt att vi var dumma i huvet! haha :) sen efter skolan åke jag in till stan och växla pengar till ******* ****. och sen kom jag hem runt klockan 7, och sen dess har jag suttit och pluggat matte, börjar la fatta liiiiiiiiite nu men ah. nej nu ska jag gå och kolla bloggar, får se om jag orkar kolla något på so;n. :p
"du ser mig äta en bajs macka, men säger ingenting!" - HAHAH ove sundberg <3 || 13dagar kvar!

kan inte fatta att allt gått så fort.

idag har jag inte gjort något speciellt, var hos johanna ett tag till typ 2 - 3 kanske, när jag kom hem duschade jag, och sånt shit. sen satte jag mig och pluggade matte, &jag säger bara det.. algebra 6ekvationer kan dra åt helvete! fattar lika mycket som ingenting av det.. bra elin! åkte även till mormor &morfar och hämtade mina pengar som jag ska växla in imorron.. kan inte fatta att allt har gått så sjukt fort! jag menar, nu är det bara 14dagar kvar! :D men nej nu ska jag kolla facebook, bloggar och sånt grejs! :)

vi kör en dagens låt när jag ändå är i farten, så här kommer den, lyssna &njut! ; Slipknot – Snuff

bara för att jag inte har något liv &älskar super mario!<3

godmorron, eller förmidda?|| 14dagar!

nu har jag och johanna vaknat till liv, eller aa vi vaknade runt 10över 10 utav att johannas hund kom in i rummet och nosa oss i ansiktet. hittills har vi käkat frukost, spelat mario kart, och gått med turri. igår kväll satt vi och kollade på först The final, Stay alive, och Grown ups. och så gick vi och la oss runt halv 3 inatt.. blev inga bilder, vi glömde, eller aa orkade inte ta några ;p men nej nu ska ja gå och göra något annat :P
bild lånad fårn google!

The Final.

har nyss kollat på The Final med johanna, och ska alldeles strax sätta på en till film.. skulle jag tro, om vi lyckas välja någon ;) ikväll har vi bakat "chokladbollar" och gjort och gjort kyckling nuggets (stavas?) och ris, och curry sås, och johannas brorsa hade pommes till.. vi har också spelat rätt mycket mario kart, haha! :D senare ikvll hoppas vi på att få snacka skype med någon rolig ? :D bilder kommer sen, tror jag!  || 15dagar kvar!

haha.. och jag mobbade dig för..

att du inte kunde öppna chips påsar, och så failar jag själv.. haha.. men nog om det nu, vaknade runt 9idag utav att jag hade as ont i magen och inte kunde sova, fuck off för lingon veckan gick upp åt frukost, satte mig vid tven och hoppa sen in i duschen och fixa mig. och var klar strax före halv 12 tror jag klockan var om jag inte är helt ute och cyklar utan hjälm? HAHAHA DET KALLAR JAG HUMOR PÅ MIN NIVÅ! i alla fall, senare under dagen åker jag till johanna och sover där, vi får la se vad vi hittar på för roligt, kanske kommer några bilder sen! men nej nu ska jag forsätta att spela mario kart :D

HAHA, förlåt andreas!

just nu sitter jag och käkar taco chips, och snackar skype med andreas.. tror han blev "sur" på mig nyss, för att jag mobbar han för att han inte kunde öppna en chips påse, utan öppna den åt fel håll.. och behövde någon killes video till hjälp för att öppna den åt rätt håll HAHAHA! okejokej.. förlåt andreas! men nog om det nu.. just nu sitter jag och lyssnar på musik och kollar facebook, ska snart sätta mig och spela mario kart lol! imorron ska jag vara hos johanna hela dagen, &sen sova där på kvällen :D:D:D:D:D:D så vi får la se hur uppdateringen blir, kanskeeee kommer upp några bilder. men nej nu ska jag gå och spela mario kart. :D || 16dagar kvar!<3

m-mustasch! ;* || 17dagar♥

vad har hänt idag? hmm.. ingenting, skolan gick som vanligt helt okey, profilen sög &jag fick tillbaka min ledighetsansökan, och det godkände dom! nu är det inte alls långt kvar, bara 17dagar kvar sen jävlar! :D:D:D får väl se vad som händer senare, ska nog bara typ duscha och ta't lugnt. kanske sätter på någon film sen! men nejj nus ska jag gå iväg och göra något annat!
gammal bild sen västkusteN!

intressant inlägg jao.

just  nu sitter jag och pluggar so och lyssnar på musik.. skolan idag gick helt okej och bla bla bla.. ska snart hoppa in i duschen skulle jag tro. har inte deräkt något att berätta om man säger så, naj, nu ska jag fortsätta plugga lite och sen hoppa in i duschen, får la se om jag orkar uppdatera något imorron!

hemma från stan.

kom hem för stan runt 7kanske, fick med mig ett par vantar hem &en julklapp till hanna som jag och frida ska sätta oss och göra någon dag, haha lol. skolan idag gick la helt okej, bortsätt från att precis alla lärare har något i mot mig och frida :O men aja, annars har det inte hänt så jätte mycket idag, ska snart ut med hunden och sen slå på någon film &kanske somna till den.
dagens låt ; Angel - Smash into pieces, sjukt bra! || 19dagar kvar!<3

måndag, tisdag.. onsdag..

skolan gick idag bra, och bla bla. efter skolan åkte jag in te stan och tog vaccin mot någon influensa grejj, och sen hem igen. senare vet jag inte riktigt vad jag ska göra, får la se vad kvällen bjuder på, antagligen någon film och plugg skulle jag tro. imorron efter skolan åker jag och frida in till stan, så kommer inte uppdatera något förens imorron kväll :) men nej nu ska jag gå och göra något annat! || 20dagar kvar!

RUBRIKKKKKKK

idag händer det inte alls mycket, vaknade runt 10 - halv 11utav att min hund stog och vid sängen och nosa mig i ansiktet, haha! nu sitter jag och kollar facebook, lite bloggar, och sånt shit. ska alldeles strax starta mitt wii och börja spela mario kart, som jag köpte igår :D btw så orkar jag inte fixa bild och lägga upp här vad jag köpte igår. så därför skriver jag det ist, det jag köpte var :

* mario kart till wii.
* en one pice, svart, ingen äkta, men som jennifer sa "äsh, äkta är för snobbar!" HAHA ;)
* veckoplanerare, lol.
* en box med CSI:NY avsnitt.
* solsidan hela säsong 2!
* svarta/blåa tights.
* korta strumpor.
tror det var allt, inte så jätte mycket jag vet, men snart så! 21dagar kvar!

SKJUT MIG..

..var min tanke under dom senaste 5timmarna! det var några tjejer i bussen som satt och snackade &skratta konstat i bussen.. och typ stirra as mycket på mig(?!) men i alla fall, kom till Ullared runt 6i morse, och dom öppnade inte förens 7så fick stå i kö ett litet tag, men det var det värt. det dröjde inte alls länge innan jag började plocka ner prylar i kundvagnen.. haha.. nu snart ska jag sova, har inte sovit sen i natten till fredag så är skapligt trött just nu, visar vad jag köpte imorron

BRB ULLARED!

skolan idag gick helt okej, fick tillbaka våra no prov &jag klarade mig :D efter skolan drog jag hem till frida och var där, vi bakade ''chokladbollar'' eller med andra ord, havrebollar? som det stog i receptet på baksidan utav havregryns paketet.. haha lol. &sen tog jag 16;50bussen hem. och nu sitter jag här och lyssnar på musik, ska snart plugga lite engelska, sen kolla om det är någon som har lust att vara social med mig på skype ett tag :) &sen klockan 1åker vi här ifrån för att sen åka till adolfsberg, och sen hoppa in i bussen som kommer runt 2eller något, och sen åker vi till ullared och går där och shoppar imorron! :D så kommer inte uppdatera något förens imorron kväll! får la se om jag orkar plocka med mig kameran och kanskeeeeeee tar några bilder.

jävla oflyt jag har.

dagen började bra - tills vi hade idrott, då jag lyckades göra så att något i mitt knä hoppade åt sidan (känndes det som, tror fan det gjorde det med?..) men bortsett från det gick skolan helt okej, profilen sög, vi satt och löste matte problem i 2timmar :o vi fick också sluta tidigare, typ en kvar, men ah tidigare :D nog om det nu. vet inte riktigt vad jag ska göra senare, kanske går ut en sväng, får la se vad kvällen bjuder på ;) men nej nu ska jag gå och göra något annat! || 24dagar kvar!<3


bild från från idag, tagen från viktorias blogg!

OMFG!?

OMFG, JAG ÄR TYP SJUKT GLAD NU, PAPPA KOM NER MED EN HELT NY TVE TE MIG UTAN ANLEDNING?! :D :D :D :D men ah, nog om det nu. skolan idag gick la helt okey, hände inge speciellt gjorde ett no prov, gick helt okej tycker jag. vet inte riktigt vad jag ska göra senare, får väl se vad kvällen bjuder på, blir nog att kolla klart på the final som jag och johanna började kolla på igår skulle jag tro. jag tänkte gå ut och fotografera månen förut, men det är så jääävla allt ute så jag skiter nog i det :( men nej nu ska jag gå och göra något annat. hör av mig mera imorron!
halv gammal bild sen förra året någon gång. || 25dagar kvar!<3

sorry för lite halv kass uppdatering!

men jag har ett liv utan för bloggen också ;) i alla fall, skolan gick som vanligt idag, fick tillbaka våra matte prov som vi gjorde innan lovet, och jag klara mig! :D och så var jag med johanna ett tag nu på kvällen, &vi gjorde lite allt möjligt, som till exempel satt och snackade skype med varandra fast vi satt bredvid varandra, lol och  så var vi ute och gick en sväng i mellsa och snackade om lite allt möjligt, och sen drog hon för ett tag sen. och nu sitter jag här och ska kolla runt lite på datorn innan jag ska kolla igenom lite på no;n som jag har prov i imorron, men jag kan det ganska så bra, det är la ba och hoppas på det bästa. men nej nu ska jag kolla runt lite på datorn, uppdaterar mera imorron! || 26dagar kvar!<3

första dagen, efter

lovet vilket var sjukt segt att gå upp 7i morse, igår kväll hade jag liiiiiiiiite problem med att somna, sååå när jag somnade behöver vi inte ens nämna här haha.. men mycket sömn blev det i alla fall inte! senare vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ska nog bara plugga lite till no provet som är på onsdag. men nej nu snart ska jag gå ut med hunden en sväng, får la se om jag uppdaterar något senare. ;)
helvete vad jag saknar sommaren! || 27dagar kvar!♥

tatuering?!.. || 28dagar kvar!

idag har inte alls hänt mycket, vaknade runt 12 - 1utav att pappa kom ner och väkte mig :c gick upp satte mig vid tven ett tag, hoppa in i duschen och fixa mig och sånt shit. och sen började jag plugga t no provet som är i veckan, vet inte riktigt vilken dag det är men ah :p har just kommit in från en promenad med hunden, &nu sitter jag och kollar på tatueringar, är sjukt sugen på att göra't.. jag vill ha på typ 3ställen &är ganska säker på vad jag vill ha också.. det handlar bara om att övertala mamma& pappa.. jaaaaa &det är inte det lättaste heller :( men nej nu ska jag gå och göra något annat uppdaterar mera imorron!
dagens låt ; A Day To Remember – If It Means a Lot to You

paranormal activity

nu sitter jag och kollar på Paranoral Activity, första filmen. &hittills är den väl bra. var nere på ip förut, ett tag med dom men jag och jennifer drog hem efter lite drygt en timma var här ett tag, sen skulle någon kompis komma t jennifer, så nu sitter jag och kollar på film ist :) för övrigt har det inte alls hänt mycket idag. varit jätte seg &trött typ hela dagen. men nog om det nu. jag funderar faktiskt på om jag skulle åka in t sf bio &gå och se paranormal activity 3som går på bio nu, får la se om jag kan dra med mig johanna &kolla på den, någon som har sett den &vet om den är bra? :)

Paranormal Activity (2007)

29dagar kvar!

idag har inte jag inte alls gjort mycket, vaknade halv 12, gick upp satt vid tven till typ 1, duscha, åt och gjorde mig klar. senare ikväll ska vi ner t IP &dit kommer, himberg, olsson, zetterlund, bergström &några till.. så får la se vad kvällen bjuder på, fast jag drar nog mig hemåt efter att vi har käkat där nere skulle jag tro. men nog om det nu. nej nu ska jag gå och göra något annat!
underbara hund, jag älskar dig! 29dagar kvar!

så där lagom bra..

att jag vaknade halv ett idag, utav att mamma ringde och väkte mig, pifft.. :( just nu sitter jag och lyssnar på musik och har allmänt tråkit, ska kolla lite bloggar och sen ska jag nog slå på någon film och plugga lite no men nej nu ska jag kolla lite bloggar, facebook ovs.. uppdaterar troligen senare!
haha liv på hög nivå.. skype igår kväll.. lol

Han är cool, han är tjock.

har typ nyss kommit hem från oden &stan. jag åkte in t stan runt 11imorse och var där halv 12. mötte upp hanna vid vågen, och sen gick vi runt och glodde ett tag, träffade nichelle &några andra också så vi stog och snackade med dom ett tag :) &sen gick vi till ett café och satte oss där och fikade, sen drog vi t ica och köpte macka t mig för att jag var hungrig :c sen gick vi vidare hem t hanna, och var där i typ 40minuter, hon packa lite för att hon skulle t hampe sen, och sen åt jag mina mackor, och så typ satt vi eller med andra ord jag, och hälsade på frasse, hannas ena katt, han cool, han är tjock. haha. sen hem i typ 10minuiter och sen åka vidare t oden, träffa felicia där ett tag! och sen hem igen. nu sitter jag här och vet inte riktigt vad jag ska göra? kanske ringer louise sen och frågar om vi kan dra ut ett tag ;) men nej nu ska jag gå och göra något annat.

skype var det ja.

idag har jag inte alls gjort mycket sen edith åkte, ingenting faktiskt. mest suttit och snackat skype, med några i ett gruppsamtal som vi nyss avslutade, vi började snacka runt 1 tror jag klockan var och slutade nu haha liiiiiiv. men i alla fall, imorron drar jag in t stan &träffar hanna, där någonstans, går vi upp på stan och sätter oss någon stans och fikar där. och sen går vi nog runt på stan ett tag och glor där. men nej nu ska jag nog slå på en film coh kanske ta och somna t den, är otroligt trött sen igår! :)

ensam igen..

nu har edith åkt hem, och vi hade sjukt kul! :D vi satt och snackade skype hela kvällen igår, och så var vi ute och fotade lite igår kväll också. och sen gick vi och la oss runt 3 - 4 inatt :o nu har hon åkt hem och jag sitter och glor på tve och halv sover. senare händer nog inte så jätte mycket, ska nog bara kolla på typ film och plugga lite grann.
bild från igår!

1 november 2011

idag har det inte alls hänt mycket, hittills i alla fall. blev klar strax innan 11i morse(!??!!!!!) klockan var 10;59när jag blev klar för er som ville veta, haha lol. men i alla fall, någon gång under dagen, (vet inte riktigt när hon kmr) kommer edith t mig och sen sover hon här tills imorron :D vad vi ska göra vet jag inte riktigt, men det lär jag väl märka ;) haha, juste på tal om ingenting, min tve lever ett eget liv. igår satt jag och kollade på Taken. &helt random börjar min tve hoppa mellan kanalerna, och filmen och jag tänkte typ "WTF?!" haha men nej nu ska jag gå och göra något annat.

RSS 2.0