-

kul &spamma vavavavava?

skolan idag var rätt okej, som vanligt. vi fick tillbaka vårat matteprov, men det gick rent utsagt förjävligt, så det tänker jag inte snacka om något mer. i alla fall, när jag kom hem så gjorde jag ingenting, hoppa in i duschen, käka osv.. funderade på att dra ner till gårn med cassie, men jag skippa't, orkade verkligen inte. så istället satt jag hemma och kollade på film med pappa &vi kollade på Case39 riktigt bra film :D och nu sitter jag här och har lite smått damp på en kompis som spammar mig på både facebook (i meddelande och inte logg!) och på sms! haha seriöst.. vilket liv du, ehm.. vi har jaaaaa.. men nej nu ska jag gå och göra något annat.

riktigt fin höstdag!

skoldagen var som vanligt, bortsätt från att vi hade skolfoto! :( fast mitt vart ändå rätt så bra tror jag! när ajg kom hem gjorde jag ingenting, och det ska jag nog fortästta med resten utav kvllen tror jag, får la se om jag går ut och fotar ett tag bara för att det är så fint höstväder ute! :) men nej nu ska jag gå och göra annat..

oooooooooooonsag!

just nu sitter jag och lyssnar på musik, skolan idag var som vanligt. hade matte prov första lektionen, kul jaaaa! eller nej, inte riktigt va? i alla fall, när jag kom hem gjorde jag inte så jätte mycke, gick en liten sväng md hunden &sen dess har jag bara suttit och spelat spel på mobilen :$ suttit lite vid tven &glott där också. snart ska jag gå och göra någe annat, vet inte vad men ah :)
haha, gullig gammal bild på johanna för typ 1 - 2 år sen?, för söt!<3

rätt så chill dag idag!

skolan idag var ganska lugn, gjorde inte speciellt mycket på någon lektion. på språkvalet satt jag och frida och vikte pappersflygplan.. haha ;) kom hem runt jag vet inte vad klockan var. men ah, har inte gjort så jätte mycke sen dess. imorrn vet jag inte riktigt vad som händer, får la se om jag okrar dra mig till källarn på kvällen, men tveksamt var rätt segt förra gången jag var där!.. men nu ska jag sätta mig och göra en header till en jätte söt &underbar tjej! &sen ska jag nog göra en ny te mig tror jag. :)

elin gillar inte söndagar!

kom hem från emma runt kvar i ett - ett eller någe sånt, jag vet inte. sen dess har jag mest suttit fäst vid tven och glott, plillat lite med mobilen :p men annars har jag inte gjort så jätte mycket. vet inte riktigt vad jag ska göra senare, får la se vad kvällen bjuder på. antagligen sitta ner tryct framför  tven eller någe liknande. men nej nu ska jag gå och göra någe annat :p
¨
söt bild på erica sen chili 2011♥

kass uppdatering, mitt fel!

sorry för kass uppdatering, ska försöka och bli bättre! hur som helst, var i stan med pappa idag, och fixade lite grejs, ett nytt lås till mitt skåp i skolan, och ny mobil. det blev en HTC Wilfdfire S :D ska snart börja packa, för att sen åka till emma, och sen sova där i natt. får la se om det kommer upp bilder sen. men nej nu ska jag fortsätta leka med mobilen ^^

na, ingen träning idag..

skoldagen var som vanligt, hände inge speciellt, vi hade profil, vilket var ganska så tråkit, vi kollade på någon film som jag för tillfället inte kommer ihåg vad den hette.. sen drog jag hem, var hemma i någon timma sen kom lollo & var här ett tag, vi tänkte träna zingo men blev inte så, för att nästan på engång när hon hade kommit så smsade carro och sa att dom skulle till stallet snart, så då drog louise. vi tänkte göra någe/träna zingo efter stallet men ingen av oss orkar så vi sket i't :) imorron äre studiedag &då drar jag in till stan med fridaaaa :D men nej nu ska jag gå och göra någe annat, kanske kolla någon film eller någe, vem vet ;p

måndag, tisdag onsdag?..

skolan idag var som vanligt, vi hade hemkunskap &då gjorde vi fläsk koklett(stavas?), potatis och sås, vilket var sjuuuukt gott! :D sen efter skolan drog jag hem, var hemma i någon timma sen gick jag till Hanna och där gjorde vi inte så jätte mycke, gick ut en sväng och snackade om allt mellan himmel &jord. sen gick vi in till henne och kollade på livet enligt rosa, haha, vilket var riktigt kul :) sen vid 7tror jag klockan var när jag började dra mig hemmåt.

schemat för resten utav veckan ;
imorron, torsdag - skola &träna znigo.
fredag - studiedag &stan med frida♥
lördag - köpa ny mobil! :D
söndag - venne, riktgt vad jag ska göra. ^^
btw vi kör en dagens låt när jag ändå är i farten.. så här kommer den ; Linkin Park - Don't Stay♥

Sometimes I need to remember just to breathe.
Sometimes I need you to stay away from me!
Sometimes I'm in disbelief I don't know.
Sometimes I need you to go!
Don't stay! forget the memories!
Forget our possibilities!
What you were changing me into,
Just give me myself back and
Don't stay! forget the memories!
Forget our possibilities!

tttttttttt-isdag.

har inte gjort någe speciellt idag, skolan var som vanligt kom hem för lite drygt en halv timma - timma sen eller några liknande. senare ikväll kommer johanna till mig :D vet inte riktigt vad vi ska göra men det märkar jag nog ;) men nej nu ska jag gå och plocka undan i mitt rum som ser förjävligt ut enligt pappa.. så det är bara att gå ner &börja plocka &se glad ut :o123456789zingo♥

fråga mig inte varför jag skrev "123456789" i rubriken.. men i vilket fall.. dagen började med att jag emma gick upp vid 10och satte oss vid tven ett tag, sen drog vi ut och sen vid 12kom hennes mamma, och hämtade henne för att dom skulle in till stan och göra någe. sen vid 4kom lollo till mig och då käka vi lite, och så.. och sen satte vi oss och kollade på film tills klockan var kanske 6. och sen gick vi ut en timma med min hund och busade/tränade med han på våran trädgård.. sen drog vi till lollo och käkade tacos, muuuuuums. sen tillbaka till mig, där vi fortfarande sitter vid varsin dator och glor, socialt jao. men aja, nog om det nu.
i alla fall tänkte jag börja med en ny kategori på bloggen, där jag kommer skriva om min hund, tänkte börja träna med han en gång i veckan, alltså typ lydnad, &kanske lite agility(stavas?) bara för skojs skull :)


bild från idag när jag &lollo lekte/träna med zingo <3

fuck spotify
har nyss, eller aa nyss och nyss.. men i alla fall, kommit hem från skolan.. hade no prov idag, gick väl så där.. men ah, ska snart gå ut till busshålsplatsen för att sen åka vidare in till stan, där jag går och hämtar ut bio biljetterna och köper ett nyss lås, och sen går jag och emma på bio i kväll, vi ska se "Jag saknar dig." och sen sover vi hos mig.

men i alla fall har jag problem med spotify, det står att jag är offline och jag har prövat att logga ut och in och massor, men ingenting funkar. någon som vet hur man kan fixa det? &ja, jag har premium.. men nej nej ingenting funkar..


börja spela igen?.. eller?

idag har det inte hänt någe speciellt i skolan.. hade vanliga lektioner och så. efter skolan drog jag och johanna hem te mig, gjorde inte så mycket, gick mest runt i mellösa och snackade och sånt shit. sen gick vi in till mig ett tag, och då satt hon vid min dator och jag vid hennes mobil och försökte slå hennes rekord på typ 3utav hennes spel på hennes mobil vilket inte gick någe vidare :( sen kom hennes pappa och hämtade henne vid typ halv 6 - 6eller någe sånt. vid 7började jag plugga, och vart klar typ nyss. men nej nu ska jag nog gå och göra någe annat.. &btw jag funderar på att börja spela gitarr igen, men jag vet inte.. vad tycker ni ja / nej?Dag5 ~ Min bästavän★

Vem som är min bästavän har ni nog redan kunnat lista ut, och den personen är ingen mindre än Johanna Grahn. Jag lärde känna henne på lucia tåget i 4an.. haha, det började med att en som heter johan stog och peta mig i röven med sin fucking stjärna.. och då sa jag "skaffa egen häck och peta i!" och sen den stunden har jag och Johanna varit nära vänner! Vi blev riktigt bra kompisar på så sjukt kort tid.. Vi har gjort mycket tillsammans, förra året åkte vi till Idre med våra familjer, året innnan det var vi på skara sommarland om jag minns rätt? &det var bara lite utav det vi gjort tillsammans. Vi har alltid lika kul när vi är med varandra. Johanna, du betyder så grymt mycket för mig, jag vet inte vart jag skulle ta vägen om jag inte hade dig. Jag älskar dig bästavän! / din elin ♥Dag4 - Mina drömmar★

Det jag drömmer om är att så småning om kunna flytta ifrån sverige och antingen bo i England, London eller i USA, New York, för jag menar.. hur coolt vore det inte och bo där? :D det är väl det jag kan komma på just nu som jag verkligen drömmer om..
_________________________________________________________________________________________________
idag har det inte alls hänt mycket. vakade vid 10tror jag klockan var när jag kom upp, satte mig vid tven ett tag och var klar runt elva. sen dess har jag bara suttit och möglat här. men nej nu ska jag gå och göra någe annat, funderar på att spela wii, men får se hur det blir med det :p
Kärlek till Linkin Park<3

Dag3 - Min musik stil★

skolan idag var väl helt okej, hände inge speciellt.. bara vanliga lektioner. kom hem för kanske typ en halv timma sen eller någe? senare ikväll kommer nog johanna till mig, vilket blir kul :D imorron vet jag inte riktigt vad som händer, kanske ska sova med emma men är inte säker än.. eller om jag ska följa med mamma& pappa på räfskiva, har inte bestämt mig riktigt än, får la se hur jag gör. men nej nu ska jag nog gå och göra någe annat.
_______________________________________________________________________________________________
Min musik stil.. hmm.. Som ni antagligen redan märkt så lyssnar jag nästa bara på typ rock, metal &hård rock och sånt. Jag har nästan alltid lyssnat på sånt, sen kanske typ 3 - 4an då jag först började lyssna på det. Några av dom banden jag lyssnar på är typ, Linkin Park♥, Fall Out Boy, Adept, Slipknot, Bullet For My Valentine. Fast det är bara några utav dom band som jag lyssnar på.

Dag2 - Mina/mina favorit film/er★

Det finns otroligt många filmer som jag tycker är bra, men dom två som är mina två favorit filmer är nog The Guardian & Disturbia, båda två är sjukt bra.
Disturbia ♥                                        The Guardian ♥

dag 1 ~ en nytagen bild +7sanningar★

Sanning 1 ; Jag älskar Linkin park!♥
Sanning 2 ; Jag är sjukt avundsjuk på dom som har bruna ögon.
Sanning 3 ; När jag var liten ville jag jobba som delfin skötare på kolmordens djurpark.. haha
Sanning 4 ; Johanna är min bästavän &hon betyder sjukt mycket för mig..!♥
Sanning 5 ; Jag tänker ofta tillbaka till på tiden då jag var liten..
Sanning 6 ; Jag är LIVRÄDD för spindlar.
Sanning 7 ; Falska människor är någonting jag verkligen hatar!

10dagar★

har just blivit klar.. och sen blire skolan, kul jaaaaaaaa.. när jag kommer hem vet jag inte riktigt vad jag ska göra, skulle va med frida med blev inte så :( så ska väl bara plugga eller någe sånt.. igår gjorde jag inte alls mycke, satt mest vid datorn och möglade. nej nu ska jag gå och borsta tänderna.. &juste, jag tänkte börja med 10dagar bara för att jag inte har någe vettigt att skriva om.

Dag1 ; En ganska nytagen bild &7sanningar om mig.
Dag2 ; Min/mina favorit film/er.
Dag3 ; Vad jag lyssnar på för typ av musik.
Dag4 ; Mina/min drömm/ar.
Dag5 ; MIn bästavän.
Dag6 ; När jag var liten ville jag..
Dag7 ; Min största rädsla.
Dag8 ; En bild på min hund.
Dag9 ; En bild på mig &en gammal vän.
Dag10 ; En bild på mig och någon/några som betyder mycket för mig.

&jag börjar senare idag eller imorron, får se hur jag gör.


orkar inte, förlåt.

seriöst, jag är verkligen inte på humör för att blogga, så jag slänger in ett inlägg lite då &då... men hur som helst, helgen har varit bra, i fredags efter skolan var jag med lollo, igår var hanna hos mig på dagen, sen tog vi halv 8bussen till oden och jag drog till jonna, och där var hanna, erika &rut så vi gick till grillen och hämta pizza och kollade på Distrubia♥ och sen tog jag halv 10bussen hem. idag efter lunch någon gång, kommer johanna till mig. vet inte riktigt vad vi hittar på. men nej nu ska jag gå och göra någe annat. :)
btw var ett tag sen jag körde en dages låt, så här kommer dagens låt ; My Heronie - Silverstein (Acoustic)♥fredagsmys på g!

skolan idag var helt okej, lite halv seg kanske.. men ah. gjorde inte speciellt mycke. efter skolan drog jag hem och sen typ vid 5 -  6 eller någe sånt, drog jag till lollo och sen satt vi här i någon timma och gick till pizzerian och åt där vilket var riktigt gott! :D och nu sitter jag här vid lollos dator och glor lite, medans hon snackar i telefon med sofia (stavas?) och ja.. sen ska vi ut och göra mellsa osäkert, haha.. ;) imorron ska mamma& pappa bort så då kommer hanna till mig och jaa... nejj men nu ska jag gå och vara lite social med lollo som fortfarande snackar i telefon haha..


RSS 2.0